11 hodných psích plemen, která se se budou kamarádit s vašimi dětmi

Někteří psi s dětmi vycházejí mnohem lépe než jiní.
Zdroj: Chelseadogs.com
1. Zlatý retrívr. Jedno z vůbec nejpopulárnějších plemen. Je inteligentní, laskavý, věrný a v neposlední řadě velmi trpělivý. Rád si hraje a vyžaduje hodně pohybu.2. Labradorský retrívr. Má v podstatě tytéž charakterové vlastnosti jako zlatý retrívr. Nehodí se do malých bytů ani domů bez zahrad či dvorků.3. Pudl. Hrdý a elegantní pes, který je současně starostlivý a loajální. Často bývá doporučován alergickým dětem, protože moc nelíná.4. Irský setr. Skvělá volba pro všechny hyperaktivní děti. Je hravý a energický. Potřebuje hodně prostoru.+ 7 fotek+ 8 fotek

Psi jsou obecně vzato velmi přátelští a věrní, ale z toho ještě neplyne, že se každý se hodí k dětem. Přemýšlíte-li o tom, že byste svým potomkům pořídili psa, zvolte takového, se kterým budou v bezpečí. V galerii najdete několik skvělých tipů.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 09. 11. 2016 08:46

Smutnou realitou je, že až 70 % obětí pokousání tvoří právě naši nejmenší, přičemž k 61 % těchto útoků došlo doma nebo na jiném známém místě.

Přestože výše uvedená statistika je poměrně děsivá, mnoha incidentům bylo teoreticky možné zabránit. Úplně by bývalo stačilo, kdyby dospělí svého času nepořídili „toho pejska, co má soused a nám se tak moc líbí“. Ale takové plemeno, které bez problémů zapadne do rodiny.

Kteří čtyřnozí chlupáči se tedy v domě či bytě plném dětí budou cítit nejlépe? To se dozvíte z následující komentované galerie.

Zdroj: SheKnows

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články