14 superchytrých způsobů, jak skladovat vánoční ozdoby

Předejděte poškození či zničení oblíbených vánočních ozdob.
Zdroj: Thegraciouspose.com
1. Pokud chcete mít ozdoby roztříděné pěkně podle barvy (či typu), použijte rychlouzavíratelné sáčky.2. Zabalte umělý stromeček do velkého ubrusu (nebo více menších ubrusů). Pak ho můžete uložit například na půdu a nemuset se bát, že se ušpiní.3. Světelné řetězy namotejte kolem kartonových obdélníků.4. Kratší světelné řetězy lze namotat také kolem kávových dóz.+ 10 fotek+ 11 fotek

Tři králové přicházejí, Vánoce odcházejí. Dnes je poslední sváteční den, a tak je nejvyšší čas zjistit, jak co nejpraktičtěji uschovat ozdoby na stromeček. Pokud si nevíte rady, máme pro vás 14 skvělých tipů.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 06. 01. 2017 11:20

Skleněné vánoční baňky, špice, figurky či koule jsou jak známo velice křehké, takže je zapotřebí s nimi manipulovat nanejvýš opatrně.

To ovšem zdaleka není ta jediná věc, se kterou se každoročně musíme potýkat – světelné řetězy mají tendenci se zašmodrchávat, na umělý stromeček padá prach a podobně.

Server Woman's Day naštěstí vypátral 14 opravdu důmyslných vychytávek, které nám pomohou tyto (i další) problémy vyřešit. Tady jsou:

Zdroj: Woman's Day

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články