17 stylových dodávek, které vás přimějí zvednout krovky a vyrazit na cesty

Kdo tvrdil, že cestování v dodávce je pro „chudáky“? Můžete ji proměnit ve stylové bydlení.
Zdroj: Instagram.com/brenneisen/elisecook
1. Ideální volba pro ty, co láká vdechovat ve spánku čerstvý vzduch a zároveň mají osypky při představě spaní pod širákem.2. Kuchyň neoslňuje velikostí. Ale copak v ní něco chybí?3. Kdo říkal, že je cestování v dodávce neútulné a pro chudáky?4. Útroby vozidla sice nenabízí mnoho prostorových řešení, ve většině z nich si ale můžete dovolit zbudovat patro na spaní. A ráno seskočíte přímo ke konvici s kávou!+ 13 fotek+ 14 fotek

Jste toulavá povaha, kterou děsí slovo „hypotéka“ nebo „usazení“? Pak je pro vás i dlouhodobý pronájem zřejmě pasé. Pokud máte řidičský průkaz, našli jsme pro vás optimální střechu nad hlavou.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 26. 05. 2017 14:39

Mobilní domky zažívají svůj největší boom. A stejně tak dodávky vybavené a vyšňořené jako luxusní hotelový apartmán. Už dávno neplatí, že dobrodruzi cestující v dodávce patří k umolousaných trampíkům, kterým stačí sprcha jednou za dva týdny.

Moderní domy na kolečkách disponují sprchou, dřezem, pračkou i loží s pohodlnou matrací. Jde o plnohodnotné bydlení na cestách podobné krátkodobým pobytům v ubytovacích zařízeních.

Někteří cestovatelé ale své pojízdné přístřeší ještě povyšují. Jakmile zvládli praktickou stránku karavanu nebo dodávky, přesunuli pozornost na design.

V galerii najdete přehlídku těch nejstylovějších dodávek… zaparkovaných na místech, jež nabízí výhledy jako žádný hotel nebo penzion.

Zdroj: POPSUGAR

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články