4 přísady, síla pěsti. Tento domácí přípravek vyčistí ucpané odpady v cuku letu

Zatočte s ucpanými odpady!
Zdroj: Santoswater.wordpress.com
1. Smíchejte trochu jedlé sody a soli.2. Nasypte tuto směs do ucpaného odpadu.3. Zalijte ji octem.4. A nakonec přidejte horkou vodu.+ 1 fotka

Jsou vaše odpady v koupelně či kuchyni zanesené, že voda neodtéká? Vykašlete se na přípravky z drogerie. Jsou drahé, agresivní a uvolňují životu nebezpečné chemikálie. Vyzkoušejte raději tento originální čisticí přípravek. Je přírodní povahy, ultra levný, bezpečný a prošťouchne odpady v cuku letu!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 28. 11. 2016 14:33

Pokud během sprchování stojíte po kotníky ve vodě, jde o jasnou známku toho, že se v odpadu nahromadily vypadané vlasy a různé nečistoty.

Samozřejmě – v obchodech lze sehat řadu přípravků, které tento problém efektivně vyřeší. Jenže mnohé z nich jsou natolik agresivní, že mohou poškodit vaše oči nebo pokožku. A to zdaleka není všechno – z některých se při neopatrném zacházení uvolňují nebezpečné plyny, takže teoreticky hrozí i riziko exploze!

Z těchto důvodů je lepší dát přednost nějaké bezpečnější alternativě – kupříkladu prostředku, který si snadno připravíte z ingrediencí, co máte ve spíži:

Účinný a zdravotně nezávadný čistič na ucpané odpady

Budete potřebovat:

jedlou sodu + sůl + ocet + horkou vodu

Postup:

Sodu a sůl promícháme v misce, nasypeme do odpadu, zalijeme trochou octa a jako poslední přidáme horkou vodou. Jednoduché, rychlé a efektivní!

Zdroj: The Huffington Post

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články