4 způsoby, jak proměnit starý rám v dekoraci, od níž hosté neodlepí zrak

Staré obrazové rámy je škoda vyhodit. Zvlášť ty zlacené a patinované.
Zdroj: Delightfullynotedblog.com
Zarámované květiny – kromě rámů budete potřebovat už jen několik váziček, čerstvé řezané květiny a motouz.Zarámované mince – perfektní způsob, jak vystavit svou numismatickou sbírku. Pokud žádnou nemáte, můžete použít jakékoliv libovolné mince.Podtácek – ze starých obrazových rámů lze vytvořit i elegantní podtácky. Natřete rámy svou oblíbenou barvou, přidejte pěknou látku a kovové úchyty a je hotovo!Fotorámeček – proč zbytečně utrácet za fotorámečky, když se vám už doma povalují?+ 1 fotka

Stejně jako řada jiných věcí, ani vysloužilé obrazové rámy rozhodně nemusí končit na smetišti. Dá se z nich vyrobit například pěkná dekorace.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 27. 10. 2016 09:46

Takzvaná upcyklace se těší stále větší a větší oblibě. Dokáže vrátit do života různé staré harampádí, a ušetří vám tak spoustu peněz. Navíc je zajímavá i z hlediska ochrany životního prostředí.

Staré obrazové rámy jsou na první pohled k ničemu. Pokud ale zapojíte fantazii, přijdete na to, že se z nich dají snadno udělat skutečně pozoruhodné bytové doplňky. Což takhle je použít třeba k podtržení krásy květin?

Pokud se u vás na půdě válí prázdný rám, dejte mu ještě jednu šanci. Proměňte ho nejen v užitečnou, ale třeba i překrásnou bytovou dekoraci, od které žádná návštěva neodlepí zrak. Inspirujte se už zrealizovanými projekty v galerii!

Zdroj: SheKnows

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články