5 způsobů, jak si vybavit byt za pár kaček

Řiďte se našimi radami a váš byt bude vypadat jako klícka.
Zdroj: Pixabay
Nakupte si dekorace. Třeba polštářky.Pořiďte si domů květiny.Nezapomeňte na záclony.Vybavení vašeho bytu nemusí stát moc...+ 1 fotka+ 2 fotky

Nastěhovali jste se právě do nového bytu a nevíte, jak si ho vybavit? Nezoufejte. Na financích vzhled vašeho bytu nezáleží. Věřte, že z něj dokážete vykouzlit království i za pár kaček. Stačí vám k tomu barvy a pár dekorativních předmětů.

Redaktor
Redaktor 08. 04. 2018 09:37

Palety, palety, palety…

Z palet můžete sestavit téměř veškerý nábytek. Na paletách se můžete vyspat nebo si z nich vytvořit sedačku pro návštěvy. Při troše fantazie z nich vykouzlíte i poličky.

Barevný nábytek

Zajděte do barev a laků a nakupte tolik barev, kolik jen unesete. Nezapomeňte, že můžete nabarvit věci, o kterých jste to nevěděli. Existují barvy do vysokých teplot, kterými lze natřít i topení. Třeba na žluto.

Svíčky tvoří atmosféru

Kdo by nechtěl mít doma romantickou atmosféru? Při večeři ve dvou se hodí tuplem. Vykouzlí vám ji všudypřítomné svíčky, které poslouží jako intimní osvětlení.

Záclony

Další věcí, co tvoří domov a nestojí milion, jsou záclony. Vypravte se do nejbližšího obchodu a kupte si různé druhy. Delší můžete dát na okno, ty kratší můžete využít i jiným způsobem. Třeba jako dekoraci do poličky.

Květiny

Když se ke květinám chováte hezky, budou lépe růst a vdechnou vašemu domovu život. Všudypřítomná zeleň je navíc uklidňující.

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články