8 věcí, které naše babičky věděly o uklízení... a stále platí

Zkušenosti, které nám předaly naše babičky, jsou k nezaplacení.
Zdroj: Blog.mollymaid.com
1. Ihned poté, co dovaříte, byste měli umýt nádobí, očistit pracovní desku a tak dále. Sice je lákavé odložit to na později, ale komu by se chtělo jíst uprostřed nepořádku?2. Soda a ocet hravě nahradí mnohé drahé čistící prostředky. Oboje navíc využijete i při praní.3. Citronové dílky mimo jiné skvěle odstraňují zaschlé zbytky jídel (třeba z kuchyňských prkének či mikrovlnky).4. Nádobí je lepší mýt v rukavicích. Tedy pokud nechcete mít vysušenou pokožku.+ 4 fotky+ 5 fotek

Naše babičky ještě neměly k dispozici drahé čistící prostředky, ale navzdory tomu jejich domovy zářily čistotou. Jak to dělaly?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 19. 01. 2017 16:37

Odpověď na výše položenou otázku je v zásadě jednoduchá – používaly skutečně nadčasové metody, které se už mnoho let předávají z generace na generaci.

Ano, v současnosti můžete prostě zajít do nejbližší drogerie a tam si vybrat ze široké nabídek čistidel, odmašťovadel, prachovek z mikrovlákna a tak dále. Ale na druhé straně, proč byste měli zbytečně utrácet? Raději vyzkoušejte následující postupy, které možná nejsou příliš okázalé, nicméně fungují. A to hodně dobře.

Zdroj: SheKnows

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články