Bydlím u své kočky. Platí to i o vás?

Váš partner se občas musí smířit s faktem, že kočka má přednost.
Zdroj: pxhere
Kočka, nejlepší přítel člověka.Máš smůlu, dneska tu spím já!Hlavně, aby se měla princezna dobře.Pravděpodobně jste i členem skupiny "Bydlím u své kočky".+ 4 fotky+ 5 fotek

Zakopáváte v bytě o škrabadlo, kloužete po granulích a vedle záchodu máte vaničku s pískem? Kočkomilové jsou zvláštní druh lidí. Najdete se v následujících bodech i vy?

Redaktor
Redaktor 29. 11. 2018 22:34

Mnozí z nás, a hlavně mnohé, jsou pro svého chlupatého mazlíčka mámou. Kolikrát se ke čtyřnohému členovi domácnosti chováme lépe než k vlastnímu dítěti. Mazlíčka rozmazlujeme, milujeme z celého srdce a byly bychom schopné se pro něj rozkrájet.

Některé věci, kterých se „kočičí mámy“ dopouštějí jsou občas úsměvné, nebo nad nimi může člověk i nevěřícně kroutit hlavou.


1. Odbornice na kočičiny

Nejspíš jste viděla všechny filmy a seriály, kde se nějakým způsobem (alespoň na chvilku) mihne kočka. Catwoman? Sabrina, mladá čarodějnice, Červený trpaslík? A nesmíme zapomenout na populární americkou show Moje pekelná kočka.


2. Mluvíte s ní jako s dítětem

„No copak bychom si dali k papání? Ale ty jsi šikovná holčička, pojď k mámě!“...slyšíte se?


3. Nejdražší dárky pro kočičku

Ačkoliv všem kočkám je nejlépe v naší posteli a ke hraní jim postačí kus provázku s mašličkou na konci, stejně pošilháváme po tom krásném třípatrovém domečku, co vypadá jako zámek pro urozenou paní. Jen si představte, že by vás dítě požádalo, ať mu koupíte domeček pro panenky. Nikdy. Ale ten kočičí je tak krásný....




4. Bez válečku ani ránu

A to nemusíte mít jen kočku. Majitelé chlupáčů jsou bez lepicích válečků nahraní. Chlupy jsou totiž všude, i když prádlo vyperete. A když už se vám zdá, že jste se jich zbavila, pak na ten jeden zpropadený stejně narazíte.


5. Kočkoalbum

Vyvolávat fotografie je dnes už trochu passé, ale od toho tu je Instagram! Váš profil není zahlcený fotkami jídel nebo selfie. Všude je vaše kočka. Dobře, sem tam se jídlo nebo selfie objeví ale... s Micinkou.


6. Založila jste jí Facebook

Pokud to tak daleko nedošlo, minimálně jednou denně přidáte nějaký příspěvek. Případně sdílíte inzeráty opuštěných kočiček, charity s kočkami nebo zatoulaného sousedovic kocoura.


7. Kočka má přednost

Všude, a to i v posteli. Spící hromádka štěstí je přeci tak roztomilá, že ji za žádnou cenu nesmí nikdo vyrušit. Ani chrápající přítel.


8. Jídlo jako pro královnu

Přistihla jste se, že už pět minut zkoumáte v obchodě obsah kočičí konzervy? Dbáte na to, aby miláček dostal to nejlepší. Co na tom, že vy máte v košíku pět rohlíků a zlevněný sýr.


Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články