Chcete vidět bydlení sériového vraha? Nebude to ale hezká podívaná, na to se raději připravte

Sériový vrah a satanista si své oběti zahrabával na zahradě.
Zdroj: archiv Extra
Koupelna sériového vraha byla polepena obrazy zvířat.Takhle žijí satanisté a vrazi.Už podle vchodových dveří poznáte, že v domě nebydlí nikdo normální.V jedné místnosti měl dokonce pouze odpadky.+ 2 fotky+ 3 fotky

Koho by nezajímalo, jak asi bydlí zločinci. Vy nyní máte jedinečnou možnost podívat se na to, jak bydlel sériový vrah a satanista Pazuza Algarado a věřte, že žádné krajky ani dečky rozhodně neuvidíte.

Redaktor
Redaktor 17. 09. 2018 14:36

Sousedi Pazuza Algarada si vždycky mysleli, že to byl podivín. Byl to satanista, měl potetovanou tvář a svým kamarádům rád říkal, že zabíjí lidi a pojídá části jejich těl.

Když na něj nevěřícně koukali, vždy to omluvil jako nejapný žertík, ale klec spadla, když byla na jeho zahradě vykopána dvě mrtvá těla.

Po zatčení se zjistilo, že také pravidelně prováděl satanistické rituály a obětovával Satanovi živá zvířata. Se vším mu pomáhala přítelkyně, se kterou žil.

A kde oba žili? V docela útulném domečku, na který se můžete ve fotogalerii podívat. Ale upozorňujeme, že to nebude moc pěkný pohled.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články