Chcete zlepšit svůj sexuální život? Přidejte do ložnice červené prvky

Červená barva vaší ložnici nabije erotickou energií.
Zdroj: Pixelstalk.et
Červená je barvou vášně a smyslnosti.Z tohoto důvodu se velmi hodí do ložnice – třeba v kombinaci s bílou.Nemusíte to ale přehánět. Úplně stačí pořídit si pár červených prvků.Mimo jiné může jít i o červenou noční košilku.+ 1 fotka

Uznávaný jasnovidec Dougall Fraser strávil většinu svého života čtením aur a zjišťováním toho, jakým způsobem nám barvy mohou přinášet radost. A jeho názor je jasný – Padesát odstínů šedi je jistě zajímavé dílo, nicméně pokud jde o vášeň, červená přebije všechny ostatní.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 01. 12. 2016 14:13

„Z vědeckého hlediska je šedá barvou, kterou oči nejsnadněji absorbují, takže lidi obvykle uvolňuje,“ vysvětlil v rozhovoru pro server The Huffington Post. „Ale pokud se poohlížíte po něčem, co vaší ložnici dodá trochu energie… pak červená představuje směr, kterým se chcete vydat.“

Důvod? Červená (zejména její temnější odstíny) má vztah k tomu, co Fraser nazývá „emocionálním tělem“ – navozuje prý opravdovou emocionální harmonii.

Z toho ale rozhodně neplyne, že byste touto barvou měli svou ložnici vymalovat. Úplně postačí pořídit si pár červených doplňků – třeba polštář, lampičku nebo noční košilku.

Zdroj: The Huffington Post

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články