Cizokrajní ptáci? Ne, kaktusy v ptačích klecích jako nový trend!

Po teráriích se kaktusy schovaly do ptačích klecí.
Zdroj: Instagram.com/charmingsucculents
Cizokrajní ptáci? Ne, kaktusy v ptačích klecích jako nový trend!Cizokrajní ptáci? Ne, kaktusy v ptačích klecích jako nový trend!Cizokrajní ptáci? Ne, kaktusy v ptačích klecích jako nový trend!Cizokrajní ptáci? Ne, kaktusy v ptačích klecích jako nový trend!+ 8 fotek+ 9 fotek

Češi zbožňují kaktusy. Každoročně se konají nejrůznější výstavy a zřejmě máte alespoň jednoho rodinného člena, kterého přitahují. Pokud jste doposud jeho vášni neporozuměli, nutno připomenout nenáročnou údržbu této rostliny. A kdo ví, zdali se váš vztah nezmění po zhlédnutí nového trendu – kaktusů prorůstajících ptačími klecemi.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 10. 07. 2017 16:02

Není to tak dávno, co instagramové účty milovníků interiérového designu zaplavily sukulenty v geometrických teráriích

A díky těmto zvláštním ptákům v klecích budou mít své sociální sítě opět čím plnit.

Jdete do toho s nimi? Sežeňte si pár malých kaktusů, mech, hlínu, papír nebo lepenku a samozřejmě ptačí klec. Nejlépe vypadají ty, na nichž je vidět zub času. Letí kovové, jednobarevné a oprýskané.

Instagram.com/charmingsucculents

Vystelte klec lepenkou nebo papírem a přidejte tenčí vrstvu písku. Pokryjte dno mechem a opatrně vtlačte kaktusy. Obsypejte je hlínou, aby držely vzpřímené. Doplňte mech a je to!

Pokud tápete v nakombinování sukulentů a té správné ptačí klece, nebo se jen toužíte inspirovat, vplujte do galerie. Najdete v ní dvanáct výtvorů šikovných pěstitelů.

Zdroj: POPSUGAR

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články