Dárky jako ze škatulky: 10 božích tipů na to, jak je zabalit

Z těchto dárků si obdarovaný sedne na zadek ještě dřív, než je rozbalí.
Zdroj: Diyjoy.com
1. Umístěte dárek do středu šátku položeného nakoso. Svažte dva protilehlé cípy k sobě a „vycentrujte“ uzel nad dárkem. Totéž udělejte se zbývajícími dvěma cípy. Oba kroky ještě jednou zopakujte a máte hotovo. Dárek můžete ještě vylepšit tím, když do uzlu zapíchnete dekoraci.2. Schovejte dárky do tašek, které vyrobíte z dekoračního papíru a opatříte originálními visačkami nebo polepíte různými výstřižky.3. Zabalte dárek do obyčejného hnědého papíru. Vezměte si tužku s gumou na konci, tu namočte do bílé barvy a obtiskněte na papír puntíky. Dárek můžete ještě převázat mašlí sladěnou s barvou puntíků.4. Obyčejný papír můžete vylepšit také roztomilými věnečky z jehličnatých větviček. Nezapomeňte je převázat stuhou se jménem obdarovaného.+ 6 fotek+ 7 fotek

Balení vánočních dárků může být nudné a úmorné, ale také kreativní, snadné a zábavné. Chcete-li si ho spíš užít než protrpět, vyzkoušejte tyto perfektní vychytávky.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 14. 12. 2016 09:45

Jste připraveni na balení tisíců dárků pro své příbuzné, kamarády a tak dále? Dobrá, tolik jich nejspíš nebude, ale i tak vám to může dát pořádně zabrat. Zvlášť když to honíte na poslední chvíli.

Naštěstí je internet plný božích tipů na to, jak překvapení zabalit. Naučte se v této oblasti ohánět jako profík – uvidíte, že vaši blízcí budou nadšeni ještě dřív, než vůbec zjistí co jste jim koupili!

Pro úplnost dodejme, že všechny níže uvedené postupy lze samozřejmě použít i při jiných příležitostech – například narozeninách.

Zdroj: DIYJoy

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články