Dekorace do interiéru: Jak si vyrobit intimní osvětlení na zeď?

Skvělá přírodní dekorace, kterou si můžete vyrobit sami.
Zdroj: blog Pavla Tvrdíková
Pořiďte si ozdobné větévky.Podzimní dekorace rozzáří váš byt i dům.Skvělá přírodní dekorace, kterou si můžete vyrobit sami.LED světýlka vás vyjdou na pár korun.+ 1 fotka+ 2 fotky

Podzim je tu. Dny se zkracují, v pět odpoledne je tma jako v pytli a vy musíte doma svítit. Co takhle si vyrobit jednoduchou a originální dekoraci s přírodním motivem, která vytvoří například na vašem balkoně tu pravou intimní atmosféru.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 06. 11. 2018 10:51

Chcete si večer posedět na terase a dát kávu nebo třeba jen vykouřit cigaretku za příjemného osvětlení? Pak si ho vyrobte sami. Stačí vám k tomu jen pár prkének, lišt, vrutů, větvičky a nějaká ta LED světýlka.

Jak postupovat?

1. Pomocí aku vrtačky vyvrtejte do čtyř dřevěných prkének na rám díry a pomocí vrutů rám spojte.

2. Lepidlem na dřevo vlepte do přední části nahoru a dolů dvě lišty tak, aby za nimi vznikl prostor pro větvičky. Ty stáhněte svorkami a nechte uschnout. 

3. Rám natřete vámi zvolenou barvou.

4. V zadní části rámu začněte vkládat a vzájemně proplétat větvičky, jejichž délku upravte podle velikosti rámu. Ideální jsou ploché větvičky, které nebudou z rámu příliš trčet ven. Větvičky ve spodní části zafixujte lepidlem.

5. Mezi větvičkami propleťte LED světýlka na baterky a vypínač schovejte za spodní lištu rámu tak, aby nebyl vidět a zároveň se snadno zapínal a vypínal.

6. Hotové světýlko zavěste dvěma skobami na zeď a už se můžete jen kochat.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články