Děsí vás pohled do vaší chaotické lednice pokaždé, když ji otevřete? Máme pro vás pár triků, které vám prozradí, jak nejlépe ji srovnat

I v lednici má vše své místo
Zdroj: pixabay

I v lednici se musí uklízet. Dodržování pořádku ve vaší lednici je docela užitečné. Lépe se v ní zorientujete, budete mít přehled o jejím obsahu a jednoduše to vypadá lépe než chaos a nepořádek. Jak tedy nejšikovněji a nejlépe uspořádat její obsah?

Redaktor
Redaktor 06. 05. 2018 14:52

Plastové nádobky

Kupte si pár plastových nádob, popište je a dejte do nich potraviny dle popisu. Má to neuvěřitelnou výhodu, vše je přehledné, nemusíte neustále něco přendávat a především zůstanou vaše plastové poličky v lednici čisté. Stejný postup využijete i v mrazáku.

Kancelářské svorky na potraviny v sáčcích

Zabijete tak dvě mouchy jednou ranou. Kancelářské sponky udržují načaté sáčky zavřené a hlavě se dají do lednice zavěsit. Tedy, pokud nejsou police ve vaší lednici průhledně plastové.

Umístění omáček

Omáčky a dresingy mohou téct a padat. Do regálu dveří vaší lednice umístěte kartonové plato na vajíčka, do kterých ,,zabodněte“ omáčky. Omáčky vám tak neumažou lednici a ani nebudou padat.

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články