I malá ložnice může být stylová. Nechte se inspirovat a vytvořte si oázu klidu pro sebe a partnera

I na miniaturním prostoru se dá kouzlit.
Zdroj: Mydomaine.com

Místnost, kam po celém hektickém dni ulehnete se svým partnerem a užijete si společné chvíle. To je ložnice! Pokud partnera nemáte, můžete tam drobit křupkami a povídat si s kamarádkou. A že to není velký prostor? Nevadí. Přinášíme vám 17 ložnic, které jsou navzdory svojí velikosti zařízeny ve velkém stylu.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 14. 04. 2018 14:56

To, že nemáte k dispozici spoustu volného prostoru samo o sobě neznamená, že vaše ložnice nemůže vypadat skvěle. Chce to jen zapojit trochu fantazie, vyhrnout si rukávy a pustit se do práce.

Navíc – malé místnosti mají i své výhody. Nejenže je zařídíte mnohem snadněji než ty velké, ale také je mnohem rychleji uklidíte. V konečném součtu tak ušetříte spoustu času, který můžete věnovat rodině, koníčkům, práci a dalším aktivitám.

Přinášíme vám přes deset ložnic, které stojí za to vidět. A každá jedna z nich potvrzuje, že počet čtverečních metrů skutečně není až tak významný, jak by se někomu mohlo zdát. Mnohem důležitější jsou jiné věci – například použití takových barev, vzorů a materiálů, jaké dokážou prostor opticky zvětšit.

Koukněte, jak na to.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články