Kolébka SNOO se o miminko postará i v noci – aby maminky mohly klidně spát

Probděné noci jsou minulostí.
Zdroj: Wired.com
Novopečené maminky a tatínkové, radujte se. Na trhu je SNOO, dětská postýlka, s níž se probděné noci stanou minulostí.V čem se liší od klasické? Rozdíl je patrný už na pohled. Zatímco tradiční, bytelná, připomíná klec, tato je vyrobena z jemné, prodyšné síťoviny, jež zajistí miminku maximální komfort.To ale není nejlepší vlastnost geniální kolébky. Má v sobě zabudovaný senzor, a tak reaguje na potřeby dítěte.Jakmile se v noci rozpláče, postýlka se začne samovolně pohupovat a vyluzovat zvuky podobné těm v děloze.+ 7 fotek+ 8 fotek

Spánková deprivace se netýká jen puberťáků vracejících se z party nad ránem. Ale i čerstvých rodičů. Jejich nový přírůstek vyžaduje pozornost 24/7. S postýlkou SNOO by ale probděné noci mohly být minulostí.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 10. 03. 2017 07:34

Výrobci slibují, že tento úžasný vynález vrátí všem novopečeným maminkám a tatínkům jejich noční spánek.

SNOO není dětská postýlka jako každá jiná. Prozrazuje to už její vzhled – namísto bytelné dřevěné „klece“ vytvořili autoři pelíšek z lehké a prodyšné síťoviny. Takové, jež miminku zajistí maximální komfort.

Na klidné noci je to ale trochu málo, nemyslíte? Výrobci souhlasí. A tak vybavili lůžko speciálním senzorem.

Jakmile dítě začne křičet, postýlka se samovolně rozhoupe. A rozezní – začne vyluzovat šum dělohy. To vše, aniž by rodiče museli vystrčit nohu zpod peřiny.

Jejich jedinou povinností je tak uložit drobečka do postýlky, zavinout ho a stisknout tlačítko. Lůžko se začne pohupovat – simulovat matčiny konejšivé pohyby. Zároveň se spustí bílý šum.

SNOO monitoruje pohyby dítěte celou noc a přizpůsobuje intenzitu houpání i zvuk podle toho, zda miminko pláče, nebo spokojeně vrní.

Geniální nápad a sofistikovaná technologie ale něco stojí. SNOO lze pořídit za 1 160 dolarů, tedy bezmála 30 000 korun. Podle výrobců je ale tato „chůva“ nedocenitelná. Postýlku lze používat až do 6 měsíců dítěte, takže vás „hlídání“ vyjde jen na 7 dolarů (180 korun) na noc.

Tak co, jdete do toho?

Zdroj: SNOO

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články