Korejská designérka navrhla obří pohovku, která vás obejme, kdykoliv to budete potřebovat

Free Hug Sofa vás doslova pohltí.
Zdroj: Wenn.com.com/Sheknows.com
Free Hug Sofa disponuje velmi pohodlnou základnou......a dvěma „rukama“, kterými vás může obejmout.Podle Eun se v ní budete cítit jako v náruči maminky, milence či kamaráda.Free Hug Sofa je dostupné v několika barevných variantách.+ 1 fotka

Eun Kyoung Lee vytvořila opravdu unikátní kus nábytku. Nese název Free Hug Sofa a obejme vás, kdykoliv to budete potřebovat.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 26. 10. 2016 11:00

Tato pohovka disponuje dvěma „rukama“, kterými vás k sobě přivine. Jde tak o perfektní produkt pro všechny singles – nebo kohokoliv, kdo se raději mazlí s neživými objekty.

„Inspiroval mě pohled na mou sestru, která kojila své dítě za použití kojícího polštáře,“ vysvětlila Eun v rozhovoru pro DesignPRWire. „Chtěla jsem přinést štěstí a komfort osamělým lidem.“

A to se jí bezpochyby povedlo. Svědčí o tom i skutečnost, že Free Hug Sofa triumfovalo v soutěži A' Design Award & Competition (v kategorii Furniture, Decorative Items and Homeware Design).

V galerii doporučujeme nebrouzdat moc dlouho, jinak toho dnes moc neuděláte. Po spatření této měkoučké pohovky nebudete chtít nic než ležet a vychutnávat si příjemné teplo v náručí... Ať už jiného člověka, nebo jedné z nejlaskavějších sedaček na světě.

Zdroj: SheKnows

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články