Matka 6 dětí ukázala svou vymazlenou prádelnu. Miliony hospodyněk jsou u vytržení

Ronda Batchelor má v praní prádla systém, který funguje s pomocí dětí.
Zdroj: Youtube.com
Pro přestavbu prádelny se Ronda a její manžel rozhodli sáhnout po dostupných materiálech z druhé ruky. Zavítali tak do neziskového centra ReStore.Když získali, co potřebovali, začali měřit a řezat.
Všechno se muselo vejít do prostoru s rozměry 2,1 m x 1,9 m. Právě tak velká byla prádelna.Rondina prádelna disponuje dvěma pračkami umístěnými nad sebou, což šetří spoustu místa. Sofistikované řešení prádelny pak jde ruku v ruce s rutinou, kterou si děti chtě nechtě musely osvojit.Každé z nich (20, 18, 16, 13, 13 a 10 let) má v pokoji koš na prádlo, za nějž je zodpovědné. Po naplnění ho přinese do prádelny, v níž roztřídí špinavé oblečení do hlubokých košů. Pro Rondu už to tedy znamená jen vyprázdnit jejich obsahy a zapnout pračky.+ 10 fotek+ 11 fotek

Obstarat prádlo rodiny je fuška, i když ji tvoří jen tři členové. A co teprve osm! Ronda Batchelor a její manžel začali mít dost rostoucích hromad prádla. Rozhodli se pro přestavbu prádelny – a její video zhlédlo už přes milion lidí.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 28. 02. 2017 04:13

Z jednoduchého důvodu – 4 metry čtvereční proměnili v profesionální prádelnu se dvěma pračkami, vestavěným žehlicím prknem, stolem pro skládání prádla, sušáky a hlubokými třídicími koši.

To vše za pouhých 10 tisíc.

Server o bydlení Houzz přijal pozvání do Rondina domu, aby zjistil, jak se matka šesti dětí zvládá postarat o jejich prádlo. Ještě nedávno by byl zřejmě zklamaný – oblečení osmičlenné rodiny se hromadilo na podlaze a pohovkách.

Současný systém je ale natolik sofistikovaný a pohodlný, že se stal inspirací miliónu lidí na světě.

Podívejte se na prádelnu snů v galerii. Tato supermáma také odhalila propracovanou rutinu svých šesti dětí (ve věku od 10 do 20 let), kterou si chtě nechtě musely osvojit. Díky tomu její domácnost šlape jako hodinky.  

Zdroj: Houzz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články