Místo jara přišly tropy

Letní měsíce pro všechny představují, kromě prázdnin a dovolených, dny horka a nepříjemného tepla v našich domovech.
Nová nafoukaná izolace MAGMARELAX na ploché střeše.Poškozená stará izolace v ploché střeše.Stropní systém Magmarelax.

Letní měsíce pro všechny představují, kromě prázdnin a dovolených, dny horka a nepříjemného tepla v našich domovech. Místo našeho odpočinku a klidu se tak mění v nesnesitelný a nedýchatelný prostor. Věděli jste, že za letních veder se střecha rozpálí až na neuvěřitelných 85 stupňů Celsia?

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 19. 06. 2018 11:09

Pokud například bydlíte v rodinném domku s plochou pultovou střechou, možná se vám v opravdu horkých letních dnech dost špatně usíná, protože interiér je přehřátý. V noci nepomáhají ani otevřená okna dokořán a stále se cítíte, jako by v domácnosti bylo zapnuté topení. A nejste daleko od pravdy, protože do místností opravdu může sálat teplo z něčeho horkého. A to právě ze střechy. 

Tento problém se může zdát jako začarovaný kruh, který nemá jednoduché řešení. Prostory mezi stropem a střešní krytinou jsou malé a přístup je špatný. Ideální volbou je samozřejmě zateplení plochých střech. Mnohé technologie a materiály se ale do těchto stísněných prostor velmi složitě instalují a realizace bývá nekvalitní. Naštěstí však existuje materiál i metoda, které si poradí i se zateplením těchto prostor dokonale. Jediné, co je zapotřebí, je malý vstupní otvor – vikýř, kterým dovnitř projde člověk. 

Technologie systém MAGMARELAX

Ideální pro zateplení plochých střech je využití foukané minerální izolace MAGMARELAX. Izolace se nafouká pomocí hadice do střešních prostor a vytvoří souvislou izolační vrstvu. Systém MAGMARELAX dosahuje skvělých tepelněizolačních hodnot a dokáže skvěle bránit pronikání tepla. 

Máte šikmou střechu, nezoufejte!

Magmarelaxové izolace nejsou vynikající pouze pro domy s plochou střechou. Stejně vhodné jsou i pro domy se sedlovou střechou. Zateplení půdy pod šikmou střechou nabízí i další výhodu. Můžete si nechat vytvořit novou, velice atraktivní podlahu na půdě. Stropní systém MAGMARELAX nová podlaha z OSB desek, která se následně zafouká a uzavře. 

Minerální izolace vyplní prostor téměř dokonale a je tak dokonalou bariérou úniku tepla, sníží pronikání hluku z půdy do spodních místností a vytvoří protipožární příčku. Navíc si rozšíříte obytný prostor, čímž se významně zhodnotí dům. Povrch je rovný a hladký. Dobře se udržuje a uklízí. Minerální vata se aplikuje zafoukáním přímo do konstrukce podlahy. Prostor půdy je okamžitě připraven k původnímu užívání. 

Systém MAGMARELAX®, ověřená jednička na trhu

Neváhejte a ještě dnes vyplňte nezávazný poptávkový formulář a získejte slevu 15 % a až 15letou záruku. Během několika dnů očekávejte obchodně technického poradce, který s vámi projde celý dům a připraví předběžnou kalkulaci, a to vše zcela ZDARMA.

Více najdete na www.mojeizolace.cz nebo na telefonu 800 100 533.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články