Nechte se inspirovat bytem londýnské blogerky, který vypadá jako z pohádky

Cat Greenwood má styl!
Zdroj: Refinery29.com

Cat Greenwood je blogerka žijící v Londýně. Světu ukázala svůj skromný příbytek, ze kterého dokázala pomocí pár detailů udělat oázu klidu a pohody. Nechte se jí inspirovat a vytvořte si vlastní hnízdo, kam se budete rádi vracet. Cat je autorkou blogu o cestování, který nese název Take Courage.

Redaktor
Redaktor 19. 04. 2018 16:00

Při pohledu na propracované detaily bytu, množství upomínkových předmětů a starožitností se může zdát, že Greenwoodová svůj skromný příbytek cizelovala dlouhá léta. Za pouhý rok však dokázala pro sebe a manžela vybudovat zázemí, které tepe duchem a osobitostí. A to svůj budoucí domov v přestavěné viktoriánské nemocnici přebírala v katastrofálním stavu.

Vypadal prý jako „špinavá ulita“ – byl znečištěný a tmavý. Nepomohla ani velká okna s nadstandardní propustností světla. Do pozadí je zatlačily vysoké stropy a robustní záclony.

Tmu si dnes britská blogerka užije maximálně za okny po západu slunce a o nepořádku nemůže být ani řeč. „Exkurze“ po jejím bytě je jedno velké dobrodružství. Pojďte se zasnít s námi!

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články