Pokračování bestselleru Zázračný úklid: Tentokrát se dozvíte, i jak věci třídit nebo skládat a uchovávat

Inspirujte se radami do domácnosti.
Zdroj: Pixabay
Úklid je nutné si naplánovat.Inspirujte se radami do domácnosti.Přečtěte si, jak si zachovat zdravý rozum při úklidu.Autorka je specialistkou ve svém oboru.+ 1 fotka+ 2 fotky

Nová kniha Žít s radostí je ilustrovaný průvodce uměním třídění a úklidu. Publikace je rozšířena o rady a ještě konkrétnější návody, jak se vypořádat s jednotlivými kategoriemi toho, co vlastníme.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 23. 10. 2018 14:01

Kniha Žít s radostí navíc zdůrazňuje zásadní kritéria, díky nimž se dokážeme snadno rozhodnout, co si ponechat, abychom mohli mít doma jenom to, co nám radost skutečně přináší. Knihu doprovázejí inspirativní obrázky, jak máme věci skládat a uchovávat.

Japonská mistryně úklidu Marie Kondo svou metodou KonMari uchvátila čtenáře po celém světě. Její knihy Zázračný úklid se v České republice prodalo 50 000 a celosvětově přes 7 milionů výtisků ve více než 40 jazycích. Krédem Marie Kondo je, že dobrá péče o své věci vede k dobré péči o sebe sama. V Tokiu dnes vede úspěšný podnik a pomáhá svým klientům proměnit jejich domovy v klidné a inspirativní prostředí. Časopis Time ji v roce 2015 zařadil mezi 100 nejvlivnějších lidí světa.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články