Pozor! Tohle je ta nejošklivější barva na světě

Pantone 448 C patří k odstínům, které mají jen naprosté minimum příznivců.
Zdroj: Ladyclever.com
Pantone 445 C je skutečně odpudivá.Některé země ji dokonce využívají v boji proti kouření.Tato barva nevypadá dobře ani na luxusních automobilech.A do interiérů se nehodí už vůbec. V drtivě většině lidí totiž vzbuzuje velmi nepříjemné pocity.+ 1 fotka

Chystáte se v dohledné době malovat? Prozradíme vám, jaký odstín byste v žádném, ale opravdu žádném případě neměli zvolit.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 23. 11. 2016 12:26

Jmenuje se Pantone 448 C a je to ta nejošklivější barva na světě. Alespoň podle výsledků sedmi samostatných studií, v rámci kterých australští výzkumníci zaznamenávali reakce více než 1 000 lidí.

Většina respondentů Pantone 448 C označila za „špinavou“, „dehtovou“, „mrtvolnou“ a tak dále. Musíme s nimi souhlasit...

Pantone.com

I v tomto případě ovšem platí, že všechno zlé je k něčemu dobré. Některé země totiž tuto barvu začaly dávat na cigaretové krabičky, aby tím své obyvatele odradily od jejich nákupu. Dalo by se tedy napsat, že Pantone 448 C pomáhá v boji proti kouření.

Závěrem důležité upozornění: prohlížení následujících fotografií vám může způsobit nevolnost, paniku a další nepříjemné stavy. Rozhodnete-li se galerii otevřít, pamatujte prosím, že tak činíte na vlastní nebezpečí.

Zdroj: The Huffington Post

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články