Už žádný zbytečný výdej energie po ránu. Na trh míří peřina, co se sama ustele

Inteligentní peřina vás může i přikrýt, aniž byste vyvinuli větší námahu. Stačí stisknout tlačítko.
Zdroj: Hellogiggles.com
Už žádný zbytečný výdej energie po ránu. Na trh míří Smartduvet – peřina, co se sama ustele.Je propojena s mobilní aplikací, ve které si nastavíte, v kolik hodin se má postel ustlat.Princip je jednoduchý – aby se peřina narovnala, napumpuje do ní malý kompresor vzduch.Po nastavení času v mobilní aplikaci se tak nemusíte o nic starat. Peřina se dá do pozoru sama od sebe.+ 2 fotky+ 3 fotky

Do ustlané postele se těšíme tak nějak víc, nebo ne? Pravidelné zvelebování lože ale přesto není tak jednoduché – protože víme, že přikrývky stejně pomačkáme večer, tak proč je skládat? Každodenní dilema pomůže vyřešit Smartduvet.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 13. 03. 2017 07:05

Technologové ve spolupráci s designéry vytvořili peřinu pro všechny zaneprázdněné, pořádkumilovné nebo zkrátka jen líné lidi. Takovou, která se po opuštění postele ukázkově narovná.

To díky propojení technologie s plničkou vzduchu. Pomocí mobilní aplikace zvolíte požadavek na ustlání. Zmačkaná duchna se začne nafukovat, roztahovat a přestane s tím, až když bude precizně hladká.

Tina Cayoutte z montrealské společnosti řekla BBC News: „Na světě je mnohem víc lenivých lidí, než si myslíme.“ Nemůžeme odporovat.

Firma Smartduvet nyní rozjíždí crowdfundingovou kampaň na Kickstarteru (obdoba tuzemského Hithitu). Pokud se vám jejich inteligentní přikrývka zamlouvá, můžete je finančně podpořit.

Zdroj: BBC

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články