Začínající designérka navrhla mazlicí pohovku, s níž budete chtít zůstat single nadosmrti

Pomazlí se kdykoliv a bez odmlouvání.
Zdroj: Huffingtonpost.com
Pohovku Inchworm navrhla designérka Alexandra Knyazevoy.Je koncipována tak, aby poskytovala co možná největší pohodlí – takže se na ní skvěle relaxuje.V případě zájmu na ní ale můžete i pracovat.Inchworm lze umístit do interiéru i exteriéru.+ 1 fotka

Nemáte momentálně nikoho, kdo by vás hýčkal a rozmazloval? Nesmutněte a pořiďte si „píďalku“ Inchworm! Pohovku, co se s vámi pomazlí bez odmlouvání.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 15. 11. 2016 12:49

Tato pohovka samozřejmě nedokáže nahradit milovaného člověka a nelze tedy předpokládat, že ihned po její koupi smažete své inzeráty z internetových seznamek a přestanete chodit na rande. To ale nemění nic na skutečnosti, že vám dokáže pořádně vylepšit náladu.

Pohovku Inchworm („Píďalka“) navrahl Alexandra Knyazevoy, která na Stroganov Moscow State University of Arts and Industry studuje design. Je koncipována tak, aby vám poskytla maximální pohodlí – a to nejen v interiéru, ale klidně i venku (na zahradě, terase, dvorku…).

Pokud vám tedy během zimních měsíců bude chladno a pocítíte naléhavou potřebu se k někomu přitulit, stačí se na ni položit, uvolnit a plně oddat relaxaci.

Zdroj: The Huffington Post

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články