10 věcí, které se změní, pokud se přestěhujete do zahraničí

Život v zahraničí vás dokáže naučit mnoha důležitým věcem.
Zdroj: Selflender.com
1. Budete se neustále učit nový jazyk. V důsledku toho nejspíš zapomenete některé výrazy ze své mateřštiny.2. Budete pořád používat své kufry. Rozhodně nečekejte, že dorazíte do cílové destinace, dáte je na skříň a jen tak nesundáte. Čeká vás spousta dalších cest.3. Budete si muset uvědomit, že jde o váš život a nikoliv o dovolenou. Pokud se vám doma něco rozbije, budete to muset opravit. Budete muset uklízet. A tak dále.4. Budete muset neustále sledovat pohyby měnového kurzu a všechny ceny si převádět do místní měny.+ 6 fotek+ 7 fotek

Přemýšlíte vážně o tom, že byste dali sbohem své rodné zemi a přesídlili někam hodně daleko? Pak byste měli v první řadě zjistit, co všechno vás případně čeká. Kimberlynn Boyce, autorka úspěšného cestovatelského blogu Taking Route, přinesla desatero změn, které neminou nikoho, kdo se rozhodne žít v cizině.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 27. 12. 2016 17:26

Bydlet například na Bali nebo Novém Zélandu je bezesporu záviděníhodná věc. Dokonce i když tam nechcete zůstat natrvalo, může to pro vás být velmi přínosné – poznáte novou kulturu, zdokonalíte své jazykové schopnosti a tak dále.

Na druhou stranu vás čeká vás spousta velkých změn. A zvyknout si na nové podmínky nemusí být tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Proto je dobré načerpat co možná nejvíc informací od někoho, kdo už má tento proces za sebou.

Jedním z velice známých lidí, kteří se prostřednictvím svých blogů dělí o zkušenosti se životem v zámoří, je i Kimberlynn Boyce. Na jakých 10 věcí byste se podle jejího názoru měli připravit?

Zdroj: BrightSide

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články