11 nejúchvatnějších cestovatelských fotografií roku 2016

Siena International Photo Awards patří mezi nejprestižnější fotografické soutěže světa.
Zdroj: Clickblog.it
1. „Sardine Run“, jižní Afrika. Photo Of The Year. Autor: Greg Lecoeur.2. „Strawberry Greenhouses“, Turecko. 1. místo v kategorii „Cestování“. Autor: Leyla Emektar.3. „I´am Nothing“, Barma. Čestné uznání v kategorii „Open Monochrome“. Autor: Gunarto Gunawan.4. „Jodhpur Family“, Indie. Čestné uznání v kategorii „Cestování“. Autor: Isa Ebrahim.+ 7 fotek+ 8 fotek

Letošní ročník soutěže Siena International Photo Awards zná své výsledky. Největšího úspěchu dosáhl Greg Lacoeur z Francie, jehož snímek zachycující migraci sardinek v Jižní Africe získal ocenění Fotografie roku.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 25. 11. 2016 15:07

The Siena International Photo Awards se zúčastnili amatérští i profesionální fotografové z více než 100 zemí světa, kteří se utkali o titul v několika různých kategoriích (příroda, architektura, cestování a tak dále).

Všechny vítězné fotografie jsou v současné době k vidění na festivalu Siena Art Photo Travel, který můžete navštívit do 30. listopadu v italském městě Siena.

Pokud se v nadcházejících dnech do této země nechystáte, máme pro vás alespoň malou ochutnávku v podobě 11 povedených snímků, shromážděných serverem House Beautiful.

Zdroj: House Beautiful

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články