17 panenských míst, která byste měli navštívit ještě předtím, než se proslaví

Stále ještě existují místa, kde se zastavil čas. Už jich ale nezbývá mnoho.
Zdroj: Flickr.com/Daniel Mirrha
1. José Ignacio (Uruguay). Toto městečko má aktuálně jen 300 obyvatel. Nejvíc rušno je tu během zimních měsíců, takže sem raději vyrazte v jiném ročním období. Ztraťte se v jednom z artových bohémských butiků... a dojděte do La Huelly na jeden z výtečných pikantních steaků.2. Koh Rong (Kambodža). Takhle to prý vypadalo v Thajsku před 20 lety. Žádné silnice, rybářské vesničky, pár bungalovů...3. Bangladéš. V této zemi mimo jiné naleznete nejdelší přírodní pláž světa. Cizinci učarují ale i džungle a lesy mangovníků.4. Sofie (Bulharsko). Sofie je podle Price of Travel nejlevnější turistické město v Evropě. Není to ale jediný důvod, proč jeho kouzlo nezůstane dlouho utajeno. Je perfektně schůdné a svou kosmopolitní atmosférou, venkovními trhy a osmanskou architekturou přitahuje jako magnet.+ 13 fotek+ 14 fotek

Sláva má i své stinné stránky. Kromě jiného s sebou přináší velký zájem veřejnosti – v tomto konkrétním případě turistů.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 10. 11. 2016 11:16

Mnoho destinací už na svou popularitu doplatilo. Zatímco dřív se v nich dalo skvěle relaxovat a kochat se krásami přírody, dnes zde stojí spousta hotelů, pláže jsou obsypané lidmi a o klidu si můžete nechat leda tak zdát.

Naštěstí existuje řada vesnic, ostrovů, měst a dokonce i celých zemí, kterým se zatím daří tomuto osudu unikat. Otázkou ovšem je, jak to v nich bude vypadat za pět, deset, patnáct let.

Server The Huffington Post sestavil přehled 17 přesně takových míst, která rozhodně stojí za návštěvu. Pokud vás některé z nich zaujme, neváhejte a co možná nejdřív se na něj vydejte! Jednoho dne budete svým přátelům hrdě ukazovat jejich fotky a říkat: „Tak tady jsem byl, když to tam ještě bylo úplně jiné...“

Zdroj: The Huffington Post

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články