5 míst, kde můžete na dovolené potkat svého životního partnera

Je libo plavčík?
Zdroj: Instagram
Co takhle zkusit plavčíka?Lásku můžete potkat na pláži......tak se snažte.Na pana Božského možná narazíte v baru...+ 1 fotka+ 2 fotky

V dnešní hektické době není jednoduché narazit na člověka, se kterým budete chtít strávit celý život. Tím spíš byste tomu měla chtít jít naproti. Kde všude můžete v horkých dnech a ve volném čase narazit na pana Božského?

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 17. 07. 2018 16:16

1. Restaurace

Na dovolené budete mít fúru času, takže se na první dobrou můžete klidně zamilovat do italského číšníka. Dejte prostor fantazii a nenechte se svazovat tím, že vás v rodné zemi čeká zaměstnavatel, a pamatujte, že život se vám o 180 stupňů otočí, kdykoli se mu zachce.

2. Bar

Bar je klasika. Potkat tam lze osamocených pánů dokonce několik. Není ale nad to je otestovat všechny. Vždy se lépe rozhoduje, když máte na výběr. Nezapomeňte se na večerní dýchánky vždy pěkně vyšňořit.

3. Organizovaný zájezd

Není nic ostudného si zaplatit organizovaný zájezd, který se na seznamování osamělých duší dokonce specializuje. Společné sportovní zážitky vám ukáží, který z účastníků vás nikdy nenechá na holičkách a to je teprve důvod s ním být.

4. Hotel

Plný hotel u pláže? No proč ne. Narazit můžete na recepčního nebo třeba poslíčka, který si řekne, že zrovna vy jste ta pravá. V neposlední řadě to může být i soused o dveře vedle. I kdyby z toho nakonec vážný vztah nebyl, letní flirt nikdy neuškodí.

5. Pláž

Horké dny vás pochopitelně donutí se odhalit do plavek. Nechte se obdivovat a jako správná žena v nesnázích si řekněte o pomoc. Záda vám přece může namazat svalnatý plavčík a to vždycky stojí za to.

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články