60 letušek odtajnilo 3 věci, kterými je nejvíce prudíme

Vidíte, že letuška tlačí vozík s jídlem či pitím? Nesnažte se jí vnutit odpadky.
Zdroj: AES Cabin Crew
1. Ukládáme příruční zavazadla mimo vyhrazené prostory. Příruční zavazadla patří do úložných boxů nad sedadly.2. Ptáme se, co mají k jídlu a na pití. Jídelní a nápojový lístek není v letadlech jen tak pro nic za nic.3. Vykonáváme určité věci v naprosto nevhodnou dobu. Pokud vidíte, že letuška zrovna roznáší jídlo, necpěte jí odpadky.Uklidit letadlo dá pěknou práci.+ 1 fotka

Létání může být stresující a únavné. Členové posádky jsou na tom ovšem mnohem hůř než pasažéři, protože problémům spojeným s tímto typem cestovaní musí čelit den co den. Proto bychom se měli zajímat o to, jak jim jejich náročnou práci alespoň trochu ulehčit.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 19. 04. 2017 09:48

Server Business Insider požádal více než šedesát letušek, aby zodpověděly jednoduchou otázku – jaké věci bychom během letu v ideálním případě neměli dělat. Nejčastější odpovědi byly tyto:

1. Ukládat příruční zavazadla mimo vyhrazené prostory – pokud letušky musí řešit neukázněné cestující, kteří mají své tašky na klínech, pod nohama či jinde, může to způsobit určité zpoždění.

2. Ptát se „co máte k jídlu a na pití“aerolinky netisknou jídelní a nápojový lístek pro nic za nic. Personál vážně nemá čas vám ho předčítat, nebo dokonce přeříkávat z hlavy. Takže si ho koukejte prostudovat sami.

3. Vykonávat určité věci v naprosto nevhodnou dobu – cítíte, že brzy budete muset na záchod? Běžte hned, dokud letadlo nezačne klesat k přistávací dráze. Vidíte, že letuška tlačí vozík s jídlem či pitím? Nesnažte se jí vnutit odpadky. A tak dále.

Závěrem si neodpustíme ještě jednu drobnou poznámku – výše zmíněné odpadky opravdu nepatří pod sedadla! Útroby většiny letadel vypadají po přistání jako skládka. Prostě všechno nechte na výklopném stolečku a pěkně počkejte, až k vám někdo přijde s pytlem.

Zdroj: MyDomaine

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články