7 nejextrémnějších schodišť světa

Na těchto schodištích si zlepšíte fyzičku a vychutnáte úchvatné scenérie.
Zdroj: Flickr.com/Huffingtonpost.com
1. Rádžasthán (Indie). Tyto patrové studně, takzvané vávy, lze považovat za skutečná umělecká díla.2. Tiger and Turtle (Německo) představuje uměleckou instalaci inspirovanou horskými dráhami. Nachází se na Magic Mountain a nabízí krásné výhledy.3. Angkor Vat (Kambodža). Úžasný chrámový komplex s velmi, velmi strmými schody.4. Tianmen Mountain (Čína). Tato hora inspirovala tvůrce fiktivního světa Pandora, na kterém se odehrává děj slavného filmu Avatar.+ 3 fotky+ 4 fotky

Už vás omrzelo chytání bronzu na plážích a chtěli byste si během dovolené dát pěkně do těla? Pokořte jedno z těchto schodišť!

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 23. 11. 2016 10:07

Pokud se toužíte pořádně zapotit a současně pokochat krásnými výhledy, můžete vylézt například na nějakou horu… nebo na opravdu, ale opravdu velké schodiště.

Že nevíte, kde takové hledat? Žádný problém – server The Huffington Post sestavil přehled těch nejextrémnějších. Jsou starobylá, jsou zasazena do krásného prostředí a jsou…. příkrá. Mimo jiné mohou zaujmout i jedince, kteří trpí strachem z výšek a rádi by se ho konečně zbavili – jde totiž o naprosto ideální místa k takzvané expoziční terapii.

Prohlédněte si následující komentovanou galerii, zavažte v duchu své trekové boty, namasírujte svaly a připravte se na výstup.

Zdroj: The Huffington Post

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články