7 nejlepších destinací pro milovníky zvířat

Na této planetě žije mnoho fascinujících tvorů. Poznejte je!
Zdroj: Davidstribbling.com
Nairobi (Keňa) – pokud na safari, tak do Keni. Doporučujeme navštívit také hotel Giraffe Manor, který často navštěvují (nejen) žirafy.Tokio (Japonsko) – milujete kočky? Pak prostě musíte zajít do nějaké kočičí kavárny (třeba Nyafe Melange).Crystal River (Florida) – zde si můžete například zaplavat s kapustňáky, potápět se v Mexickém zálivu nebo pozorovat aligátory.Galapágy (Ekvádor) – Galapágy poskytují útočiště mnoha vzácným živočišným druhům. Můžete zde vidět leguány, mořské želvy, lachtany, tučňáky a tak dále.+ 3 fotky+ 4 fotky

Lidé cestují z rozličných důvodu. Někteří kvůli krásným plážím, jiní kvůli památkám a ještě další kvůli zvířatům. Patříte mezi ně? Tak šup do galerie, kde najdete tipy na dovolenou, na níž si těchto úžasných tvorů užijete dosytosti.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 20. 10. 2016 15:21

Lvi, tygři, mořské želvy… všechny tyto živočichy (a spoustu dalších) můžete na vlastní oči vidět nejen v ZOO. Stačí strávit dovolenou v některé z destinací, jejichž přehled sestavil server PureWow.

Ať už se rozhodnete pro zkoumání podvodního života na slunečné Floridě nebo si půjčíte psí spřežení a vyrazíte na projížďku po zasněžených pláních Kanady, můžete si být jisti, že vás čekají nezapomenutelné zážitky. Poznáte přírodní bohatství různých odlehlých míst a dostanete příležitost pořídit si podobně úchvatné snímky, jaké se nacházejí v následující galerii.

Zdroj: PureWow

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články