9 destinací, ve kterých můžete legálně kouřit marihuanu

V některých zemích si lze marihuanu koupit stejně snadno jako třeba potraviny.
Zdroj: 18karatreggae.com
1. Jamajka. Jak možná víte, marihuana je klíčovou součástí rastafariánské kultury, která se zrodila právě na Jamajce. Ale pozor – můžete u sebe mít maximálně 56 gramů.2. Peru. Pokud u sebe budete mít maximálně 8 gramů marihuany pro osobní potřeby, žádné problémy se zákonem vám nehrozí. Pěstování a prodej je ovšem zakázaný.3. Uruguay. V této zemi si marihuanu mohou legálně koupit jen místní. Ovšem pokud vás někdo na jointa pozve, nemusíte mít obavy.4. Portland (Spojené státy americké). V Portlandu je marihuana tak populární, že se zde konají i různé tematické festivaly (například Portland Hempstalk Festival).+ 5 fotek+ 6 fotek

Příznivci konopí mají pádný důvod k oslavě. Počet zemí, ve kterých je možné si legálně dopřát jointa, totiž neustále roste.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 09. 12. 2016 12:10

Zrovna nedávno užívání marihuany povolilo několik severoamerických států – konkrétně Kalifornie, Nevada a Massachusetts. To znamená, že tuto lehkou drogu nyní můžete bez obav konzumovat ve světoznámých městech jako je Los Angeles či San Francisco. Tedy pokud jste starší 21 let.

Mnohem pozoruhodnější je ovšem skutečnost, že s marihuanou nemá problém ani komunistická Severní Korea. Země, ve které vám hrozí tvrdé postihy namátkou za sledování „kapitalistických televizních pořadů“, nezakazuje dokonce ani její distribuci.

Zajímá vás v jakých dalších koutech naší planety je „tráva“ legální? Otevřete si následující galerii a zjistěte to.

Zdroj: The Telegraph

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články