Balení na dovolenou: Rady, které vás zachrání před nervovým zhroucením

Tak tenhle pocit bezmoci zná snad každá žena.
Zdroj: Profimedia
Pouzdro na kontaktní čočky můžete použít třeba na krém.Do ponožek můžete uschovat také spoustu drobností.Brčka se vám budou hodit na řetízky.Na cestování se raději důkladně připravte.+ 4 fotky+ 5 fotek

Jak si zabalit efektivně na dovolenou tak, aby na vás nešly mrákoty? Máme pro vás několik jednoduchých rad na cestu, jak se netrápit s balením věcí, které v kufru mohou nadělat pěknou neplechu. Nikdo přeci nechce mít při příjezdu sprchový gel všude.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 22. 11. 2018 13:33

Říká se, že objevování nových a zajímavých míst je to, co udělá člověka šťastným. Cestování člověku dá něco, co si nemůže koupit, což je poznání. Nejen poznání krásných míst, která jste ještě neviděli na vlastní oči, ale hlavně poznání o nás samotných. Vezměte kufr a zabalte si na dovolenou svých snů. S radami, které vám přinášíme, se vám bude balit jedna báseň.

Hodně oblečení, ale za žádnou cenu ho do toho kufru prostě nemůžete dostat! 

Toto zná nejen každá ženská. Oblečení neskládáme, ale svineme do těsných válečků. Ušetříte více místa a věci nebudou takové pokrčené.

Ponožky vás zachrání!

Křehké věci nacpěte do ponožek. Ponožky nacpěte do bot. Boty nacpěte do igelitových koupacích čepic (to jsou ty, které najdete na hotelových umyvadlech a obvykle nevíte, co s nimi). Takže dobrý tip na cestu zpět.

Lahvičky se šampony a kosmetikou zabalte!

Lahvičky s tekutým obsahem nejdříve překryjte čtverečkem celofánu, až potom zavažte. Takto vám žádný obsah nevyteče, takže žádné oblečení od šamponu a ani nic podobného.

Brčka nepatří jen do drinků!

Chcete si vzít svoje oblíbené šperky a bojíte se, že se vám během cesty všechny do sebe zamotají? Už nemusíte! Řetízky protáhněte brčkem a oba konce zapněte. Nezamotají se vám.

Využijte pouzdro na kontaktní čočky!

Dobře vám poslouží i pouzdro na kontaktní čočky. Malou nádobku můžete naplnit krémem, abyste s sebou nemuseli tahat celé balení.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články