Bond girl: Jak do příručního zavazadla nasoukat 100 věcí

Herečce Rachel Grant se do kufříku vešlo 23 kusů oblečení.
Zdroj: Youtube.com
Pokud jste viděli bondovku Dnes neumírej s Piercem Brosnanem, už ji znáte. Herečka Rachel Grant ale zazářila v oblasti zcela jiné...... totiž jako youtuberka/zkušená cestovatelka. Zveřejnila video, v němž ukazuje, jak se balí na cesty. A rozhodně se neuskromňuje.Do malého příručního zavazadla nasoukala 100 položek!A to včetně napěchovaného stojanu za ní. Na cesty tak vyrazila s 23 položkami svého šatníku...+ 6 fotek+ 7 fotek

Kolik běžných cestovních položek se vejde do příručního zavazadla? Čtyřicet? Šedesát? Bond girl Rachel Grant jich tam nasouká 100. Nežertujeme. A byla tak úžasná, že se o tajemství úspěchu podělila.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 06. 04. 2017 12:56

Na začátku videa stojí mezi dvěma velkými postelemi, které jsou celé poseté předměty. V ruce drží miniaturní kufřík. „To se jí tam nikdy nemůže vejít!“ napadne okamžitě. To ale ještě diváci netuší, že do svého zavazadla napresuje i všechno oblečení, pod nímž se prohýbá stojan za ní.

Ano, tato žena do příručního zavazadla naskládala neuvěřitelných 23 položek svého šatníku.

Než začnete balit, potřebujete pružné gumičky, organizér do zavazadla (nebo pouzdra držící tvar) a (vakuové) uzavíratelné sáčky na oblečení.

Jdeme na to. Srolujte všechno oblečení (kromě ponožek) do ruliček. Podobné kusy naskládejte na sebe a srolujte dohromady. Místo vám pomohou ušetřit lehké tkaniny, radí Grant.

Ruličky poté vložte do uzavíratelných sáčků. Nejenže se tak oblečení cestou nezmačká, ale nebude uchovávat vzduch, který zbytečně zvětšuje objem.

Ponožky zamotejte do ruliček a vložte do bot. Ty si tak perfektně uchovají tvar a vy zase prostor v zavazadle. Boty opatřete gumičkou – stlačí je na co nejmenší položku a budou držet u sebe.

Drobnosti pak vložte do pouzder. A můžete začít plnit kufr.

Nejtěžší položky na dno, vzkazuje herečka, kterou si můžete pamatovat z bondovky Dnes neumírej.

Pokud se vám do příručního zavazadla vešlo všechno, nedivte se. Tento manuál na balení je totiž ten nejlepší, co jsme kdy viděli.

Zdroj: YouTube

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články