Cestujete malým autem? Sbalte si jen to nejnutnější. Ve skutečnosti se neobejdete jen bez těchto věcí

Věřte, že stačí pár věcí.
Zdroj: Pixabay
Cestování autem je pohoda......kterou byste si měli užít.Vždy s úsměvem.Cestujete autem často?+ 1 fotka+ 2 fotky

Červenec a srpen přímo lákají k tomu, abyste vyrazili někam na dovolenou. Pokud jedete malým autem, musíte si logicky sbalit málo věcí a my přesně víme, jaké to budou, jelikož ve skutečnosti skoro nic nepotřebujete.

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 19. 07. 2018 14:33

Doklady

Tak bez těch se neobejdete každopádně. Kdykoli se ztratíte nebo se budete chtít dostat do nějakého klubu, musíte mít v ruce občanku nebo ideálně pas. A když se dostanete do průšvihu, ze všeho nejdřív je nejdůležitější prokázat svou identitu.

Telefon s nabíječkou

I ten patří mezi hlavní věci, které byste si neměli zapomenout zabalit do kufru. Vždy když se dostanete do krizové situace, můžete kontaktovat někoho, kdo vám zachrání krk. Nabíječka je pochopitelně nezbytná pro případ, že by vám mobil kleknul.

Lékárnička

Stát se vám může něco vždycky, proto mějte po ruce lékárničku. Uprostřed pouště se náplast shání špatně, a i když vás budou vaši kamarádi považovat za blázna, nakonec vám budou ještě vděčni za to, že jste tak vybaveni.

Kartáček na zuby

Věc jako kartáček na zuby lidé strašně často zapomínají, přitom ten je opravdu nezbytný. Jestli něco dělá z nás člověka důvěryhodného, tak to, že nám není cítit zápach z úst. Pokud máte skutečně jen minimum místa, můžete si koupit cestovní kartáček i s pastou.

Oblečení

Samozřejmě že musíte chodit v něčem oblečeni a cítit se dobře, ale neberte si zbytečně moc věcí, zaměřte se na ty kusy oděvů, které jsou z lehkých látek a nezaberou moc místa. Mezi ně patří letní šaty nebo overaly. Tlustých mikin v červenci a srpnu moc stejně potřebovat nebudete.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články