Do Františkových Lázní za zábavou, relaxem, ale i možností zlepšení šance na početí miminka

Výhled je jedinečný
Zdroj: Revelton Studios
Hotel je plný zábavyRelaxační terasa potěšíUžijte si zajímavý interiérHotel je stylový a luxusní+ 1 fotka+ 2 fotky

Tyto lázně jsou oproti Mariánkám nebo Karlovým Varům často opomíjeny a je to škoda. I Františkovy Lázně mají co nabídnout. Dokonce v nich naleznete i první zábavný lázeňský hotel.

Redaktor
Redaktor 19. 09. 2018 18:23

Proč jsou Františkovy Lázně unikátní? Stojí za to je navštívit? Kde byste se měli ubytovat, abyste to měli kousek za zábavou, relaxem a důležitými procedurami?

Malá Francie na západě Čech

Revelton Studios je první zábavný lázeňský hotel u nás. Nabízí pod svou střechou Muzeum iluzí a Únikovou hru. Obě volnočasové aktivity jsou plné interaktivity, logiky a důvtipu a jsou vhodné pro dospělé i děti. Dalším velmi příjemným místem je čtenářský koutek, který je vybaven knihami v různých jazycích a žánrech. Ve spojení s neporušenou přírodou, která je všude okolo, se jedná ideální pobyt nejen pro lázeňskou klientelu. V blízkosti je množství míst, která stojí za vidění. Lze jmenovat Národní přírodní rezervaci SOOS, sopku Komorní hůrku, Aquaforum nebo zámek Kynžvart. Samotné Františkovy Lázně mají nádech francouzské riviéry. 

Problémy s početím

Pokud se žena chystá otěhotnět či má problémy s početím, pomůže jí pobyt ve Františkových Lázních. Ty jsou totiž specializované na gynekologické problémy. V nabídce je množství procedur (zábaly a koupele), kde hlavní roli hraje přírodní slatina, která je absolutně zázračná. Návštěvnice Františkových Lázních se ubytuje v novém Revelton Studios a bude záležet jen na ní, jaké procedury, masáže nebo cvičení bude chtít navštívit. Se vším jí pomůže personál v Revelton Studios.

Komfort a luxus

Jednotlivé pokoje v Revelton Studios jsou pojmenovány podle evropských měst. Dekor je v odvážných barvách, tedy červené, modré či zelené. Styly jednotlivých pokojů jsou různé. Najdeme zde klasické, moderní i bohémské pokoje. Společné prostory hotelu jsou velice útulné a jednou z neoblíbenějších částí je terasa s fontánou. Hosté ji využívají na ranní snídani, denní opalování či večerní relaxaci se sklenkou vína.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články