Plánujete dovolenou? Astroložka Jennifer Angel prozradila, kdo je pro vás nejlepší parťák na cesty

Plánujete dovolenou? Astroložka Jennifer Angel prozradila, kdo je pro vás nejlepší parťák na cesty
Zdroj: Pixabay

Léto 2023 je za dveřmi a mnozí se už nemohou dočkat, až vyrazí na dovolenou! Možná vás bude zajímat, kdo je pro vás podle horoskopu tím nejlepším parťákem na cesty. Astroložka Jennifer Angel prozradila podrobnosti magazínu Insider.

Jana Jánská
Jana Jánská 31. 05. 2023 05:54

Dostat je za "sousedy" v hotelu je za trest. O kom je řeč? O dvojicích, které se celý dovolenkový pobyt jen hádají. Kdyby se však před výjezdem podívaly na zoubek charakteristikám jednotlivých znamení, možná by zjistily, že nejsou ti nejlepší parťáci na společné cestování. Magazín Insider oslovil astroložku Jennifer Angel, aby našla perfektního spolucestujícího pro každé znamení. Tady je její odpověď!

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Nejlepší parťák na cesty: Střelec/Blíženci

Ty nejlepší vzpomínky si Beran odveze z cest, bude-li mít po boku Střelce. Oba totiž patří mezi ohnivá znamení zvěrokruhu, což znamená, že se vyznačují spontánností, nadšením a soběstačností. Rozdíly ale mezi nimi najdeme. Právě ty však dělají společné cesty příjemnější. Beran se s nadšením pouští do věcí, Střelec je zase flexibilní. Skvěle se tak dohodnou na programu i změnách.

Nemáte mezi přáteli Střelce, se kterým byste vyrazili na dovolenou? Poohlédněte se po Blížencích. Stejně jako Střelec patří k proměnlivým znamením. Bude tak s nimi dobrá domluva.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nejlepší parťák na cesty: Rak/Váhy

Býk si potrpí na luxus, dobré jídlo i pohodlí. Rak mu v tomto ohledu dobře rozumí. "Stejně tak si rádi oba udržují mírné tempo," vyzdvihuje další společnou vlastnost astroložka.

Zálibu v dobré kvalitě a chutném jídle mají i Váhy. "Navíc rády vzpomínají na minulé časy stejně jako Býci, takže to může být dobrý mix energie," dodává Angel.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nejlepší parťák na cesty: Vodnář/Beran

Šance, že se Blíženci a Vodnář pohádají kvůli maličkosti, je nízká – řadí se k intelektuálním znamením zvěrokruhu. Zaujímají však odlišné postoje. Zatímco Blíženci jsou pevní v kramflecích, co se názorů a nápadů týče, Vodnáři zachovávají klid a jsou obdařeni velkou dávkou tolerantnosti. Díky tomu si na cestách budou rozumět. "Obě znamení se navíc zajímají o dění a vzdělávání, takže by mohla být skvělými parťáky na cesty," říká Angel.

Ranec plný zážitků si však Blíženec odveze i s Beranem po boku. Je stejně zvědavý a miluje spontánní rozhodnutí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nejlepší parťák na cesty: Býk/Váhy

Jak Raci, tak Býci prahnou po luxusu i skvělém jídle. "Obě znamení nejsou fandové rychlého tempa. Rádi zpomalí," přihazuje další společný jmenovatel astroložka.

Váhy se zase hodí do pohody – nemají rády disharmonii. "Raci mohou být trochu náladoví, takže Váhy jim mohou pomoct najít ztracenou rovnováhu."

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Nejlepší parťák na cesty: Váhy

Lev je ztělesněním života – miluje společnost i luxus, je všude tam, kde se něco šustne. A s Vahami si užije – bývají zatraceně dobrými baviči. "Lev je velmi silné znamení a Váhy drží krok. Obě znamení si užívají života a milují krásné věci a zábavu," tvrdí Angel.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nejlepší parťák na cesty: Kozoroh/Blíženci

Lepší doprovod, než je Kozoroh, nemůže Panna zvolit. Má obdobný smysl pro pořádek, organizovanost a dochvilnost. Stihnete všechny body programu a stres nedostane šanci. Díky tomu si dovolenou užijete v poklidu.

Nebojte se ale své cestovatelské plány odhalit ani Blížencům. Nadchly je? Není divu, když máte podobné preference a chutě. Navíc s nimi povedete dobrou řeč díky srovnatelné intelektuální úrovni.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Nejlepší parťák na cesty: Váhy

"Jsou jako dvě fazolky v lusku," říká astroložka Jennifer Angel. "Když jsou dvě Váhy spolu, nepotřebují nikoho dalšího, umí koexistovat. A co se týče cestování, mají skvěle naplánované výlety. Také ochotně udělají kompromis." Váhy spojuje také zvídavost a láska k umění. To je typické i pro Býka.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Nejlepší parťák na cesty: Ryby/Štír

Dominantní Štír a proměnlivé Ryby? Přes tvrdohlavost prvního jmenovaného znamení zvěrokruhu by se neměly tyto dvě bytosti ocitnout uprostřed konfliktu. Ba naopak – vodní znamení poskytne balanc.

Astroložka rovněž doporučuje jako parťáka dalšího Štíra. Že dovolená skončí katastrofálně kvůli jejich neústupnosti? Ba ne, nemusí. "Pokud všechno klapne, tyto dva dobrodruhy nic nezastaví," míní Angel.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Nejlepší parťák na cesty: Beran/Blíženci

Vůdčí Beran iniciuje, proměnliví Blíženci se nechají vést. "Tahle dvojka si bude rozumět," je přesvědčená astroložka. Dychtiví a spontánní Blíženci po boku ale množství nezapomenutelných zážitků ještě znásobí.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Nejlepší parťák na cesty: Panna/Ryby

Kozoroh nesnáší chaos, notovat si proto bude s Pannou. "Cestuje-li Panna s někým, kdo nedodržuje program, rozčiluje ji to, takže tihle dva jsou perfektní dvojka," popisuje Angel.

Totéž tvrdí o Kozorohovi ve společnosti Ryb. "Ryby pomáhají prozářit energii Kozoroha a Kozoroh pomáhá Rybám stát nohama na zemi. Kozorozi mohou být někdy trochu vážní, s Rybami na dovolené se tak dokážou odstřihnout od starostí."

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Nejlepší parťák na cesty: Váhy

Vodnáře a Váhy, vzdušná znamení zvěrokruhu, mají podobnou intelektuální úroveň. Váhy také mohou Vodnáři pomoct v tom, aby vylezl se své ulity. "Váhy dostanou Vodnáře ven. Bude tak po jejich boku společenštější, což může být na dovolené žádoucí."

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Nejlepší parťák na cesty: Býk

Romantici každým coulem, kteří životem proplouvají s poklidem a vnitřní harmonií. A drží se ověřené kvality. Představujeme duo Ryby a Býk. Snadno podle astroložky také dojde ke kompromisu díky proměnlivému charakteru Ryb, které se přizpůsobí jasným vizím Býka.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články