Jděte správným směrem: Užitečné aplikace, díky nimž se na cestách neztratíte

Chytré aplikace pro snazší život.
Zdroj: Pinterest
Aplikací je nyní nepřeberné množství.Oblíbené jsou aplikace ukazující přesné počasí.Mobilní aplikace nám pomáhají zvládat mnoho každodenních úkolů snáze.Nestahujte zbytečnosti a vždy si přečtěte podrobné recenze.+ 1 fotka+ 2 fotky

S mobilem vybaveným správnými aplikacemi může být vaše cestování o dost jednodušší a příjemnější. Tady je seznam těch, které se nám na cestách osvědčily a které vám mohou pomoci najít ten správný směr.

Pavel Dvořák
Pavel Dvořák 30. 01. 2019 12:26

Google Mapy

Umožňují stáhnout si mapu země nebo její část do offline, obejdete se tak i bez internetového připojení. Navíc je aplikace zdarma.

Mapy.cz

Skvělá turistická mapa celé Evropy, mapy si můžete opět stáhnout a používat i bez připojení k internetu. Aplikace je také zdarma.

Google překladač

Ovládá přes 100 jazyků, pomůže s psaným textem, ale praktický je i přímý překlad mluveného slova. Čím dál víc jazyků si navíc můžete uložit offline a domluvíte se i bez připojení. Aplikace je včetně offline jazyků zdarma.

WiFi Map

Pomůže v situacích, kdy vám offline režim stačit nebude. Nabízí přehled hesel k wifi sítím po celém světě dle GPS, hesla zadávají uživatelé aplikace. Aplikace je v základní verzi zdarma.

Aplikace vaší banky

Můžete ovládat svůj účet z mobilu, v případě potřeby nebude problém okamžitá změna limitů, blokace karet, zkrátka máte vše po ruce.

TransferWise

Převod peněz z a do zahraničí s výhodným kurzem oproti bankám. Aplikace je zdarma, poplatky za převod do jiné měny jsou férové.

Facebook

Podívejte se na facebookové skupiny dané země a najděte Čechy, kteří tam žijí a rádi poradí.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články