Jen tak se ponořit do vířivky... plné piva. Tento hotel evidentně touží po naší pozornosti

Ve sprše najdou hosté zabudovanou ledničku plnou piva.
Zdroj: Brewdog.com
Pivaři, jste tu správně. Protože se chystá hotel, na jehož pokojích poteče pivo proudem.Realizuje ho skotský pivovar BrewDog a vyrůst má ve městě Columbus v Ohiu do příštího roku.Když jsme psali, že pivo tu poteče proudem, mysleli jsme to vážně. Pokoje budou vybaveny kohoutky, z nichž si načepujete domácí mok Punk IPA.V koupelně zase najdete zabudovanou ledničku napěchovanou lahvemi oblíbeného alkoholického nápoje. Ochlazení přijde v horké sprše vhod, no ne?+ 3 fotky+ 4 fotky

Zavřete oči a představte si, jaké by to bylo ponořit se do horké vířivky… plné lahodného piva. Můžete blahem vylétnout z kůže? Rozumíme. A rozumí vám i skotský pivovar BrewDog, který si brousí zuby na nejluxusnější pivní hotel světa.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 17. 03. 2017 16:00

Jeho cíl je jasný – postavit do příštího roku nejlepší pivní destinaci na planetě. Bohulibý plán!

Vyrůst by měl na pozemku amerického výčepu ve městě Columbus, který odstartoval provoz teprve před třemi týdny.

Vzhledem k cíli společnosti nemohou být nároky nízké. Hotel „poskytne kompletní znalecké prostředí, ve kterém se doopravdy ponoříte do světa domácího piva,“ uvádí server Mashable.

Nelže. V každém tematicky zařízeném pokoji objeví hosté kohoutek, z nějž poteče domácí pivo Punk IPA. Sedmé nebe? Tak to jste ještě neslyšeli o ledničce naplněné k prasknutí lahvemi piva… umístěné ve sprše.

A když vám po vydatné koupeli vyhládne, můžete zajít na pokrm, jehož příchuť nebudete muset tipovat.

Zapojí se i lázeňské procedury, jako chmelové obličejové masky nebo masáže s použitím sladového ječmene.

Nejtlustší peněženka však vyhrává – do nejluxusnějšího apartmá plánuje pivovar nainstalovat vířivku naplněnou jejich lahodným mokem.

Brewdog.com

To všechno pochopitelně nebude zadarmo, leč pánové jsou na dobré cestě. Turistická atrakce vyjde na 6 milionů dolarů, z nichž 75 000 touží získat prostřednictvím crowdfundingové sítě Indiegogo.

Tedy, ono už se jim to povedlo – vybrali přes 210 000 dolarů! Všechny plány chtějí zfinalizovat do června 2017. Hotel by pak měl vyrůst do poloviny příštího roku.

BrewDog na sebe upozornil už dříve díky velkorysému přístupu ke svým zaměstnancům. Nabídl jim „mazlíčkovskou dovolenou“ – týden volna pro začlenění štěněte nebo zachráněného psa do rodiny.

Kladný vztah ke čtyřnohým chlupáčům má společnost nejen vepsaný ve svém názvu. Zaměstnance rovněž povzbuzuje, aby svého mazlíčka vzali s sebou do práce. Současně se pyšní 50 „kancelářskými psy“ ve své skotské základně.

Zdroj: Mashable

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články