Když duše opouští tělo... Jak se naučit astrálně cestovat?

Jen to chce trochu toho tréningu

Astrální cestování je stav, kdy vaše duše opouští tělo a brouzdá si klidně po celém světě. Vy jí údajně můžete poručit, kam se má vydat. Chce to ale schopnost maximálního soustředění. Jak se naučit astrálně cestovat?

Veronika Hándlová
Veronika Hándlová 17. 06. 2018 13:03

Uklidněte se

Lehněte si na postel, zavřete oči a ruce dejte podél těla.

Uvolněte se

Uvolněte tělo a ,,vypněte“ svůj mozek. Zbavte ho všemožných myšlenek, které jsou rušivé. Potom začněte myslí uvolňovat své tělo. Nikam nepospíchejte. Vše záleží na vaší mysli. Uvolňovat tělo začněte pomalu od konečků prstu u nohou po trup. Možná začnete v podbřišku cítit menší lechtání.

Ztuhlost

Takto uvolněné tělo ztuhne a ztěžkne. Špatně se vám bude hýbat nohama a potom s nimi už ani nepohnete. V této fázi pokračujte s uvolněním od hrudníku dál k hlavě.

Vznášíte se

Nacházíte se ve fázi totálního uvolnění a možná už cítíte, jako byste se vznášeli.

Nepanikařte

Když se podíváte pod sebe, pravděpodobně se uvidíte ležící na posteli. Nepanikařte. Mnohé tento pohled vyděsí. Panikaření může astrální cestování přerušit.

Kdy je dobré provádět astrální cestování?

Nejlepší je to po fyzické námaze nebo v ranních hodinách. Unavené tělo se totiž mnohem lépe uvolňuje, než to odpočaté a plné sil. Potřebujete ale pouze unavené tělo, ne mysl. Před cestováním si tedy vypijte šálek zeleného čaje, který nakopne mysl. Káva je nevhodná, protože nakope i tělo.

Jak zpět?

Jak se vrátit do těla? Stačí jen myšlenka a jste zpět.  

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články