Kufr, co se chová jako kočka. „To je vtip?“ ptají se uživatelé sociálních sítí

To tu opravdu ještě nebylo. Seznamte se s Fravelem. Kočičím zavazadlem, co se mazlí, ale nemňouká.
Zdroj: Randommizer.com
To tu opravdu ještě nebylo. Seznamte se s Fravelem. Kočičím zavazadlem, co se mazlí, ale nemňouká.Pohlazení mu dělá dobře. A dává to znát – spokojeně hýbe ušima.Zato nemusí spěchání. To pak jeho srdce tluče až příliš rychle.A tlapky dostávají zabrat!+ 7 fotek+ 8 fotek

Skvělý parťák pro single cestovatele, nebo špatný vtip? Reakce na Fravel jsou rozporuplné. Sanfranciská designérka Aili Jian má ale jasno – kufr, co se chová jako kočka, rozveselí dobrodružství napříč světem.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 27. 03. 2017 12:55

Cestování s tímto oživlým kufrem má simulovat procházku s domácím mazlíčkem. A opravdu se jí blíží.

Pomazlíte-li se s ním, jeho uši se začnou hýbat.

Pokud se s ním rozběhnete, zabudované srdce začne pulsovat (rozumějte blikat) rychleji.

A jeho kolečka, co se otáčí ve všech směrech, vypadají jako kočičí tlapy.

„Když si vybíráme cestovní zavazadlo, proč se nedívat za funkčnost? Proč nemůže být také jednoduché, roztomilé a ještě jednou roztomilé?“ píše designérka na kickstarterovém profilu.

Podle ní by mělo být cestování více o pocitech než činech. „Proto my tady ve Fravelu chceme udělat něco, co se dotkne našich srdcí a co je naplněné životem, láskou a duší,“ doplňuje.

Ani praktičnost ale voděodolnému kufru není. Má v sobě zabudovanou baterii, a vydrží tak skotačit celý den. Kromě toho disponuje USB portem – slouží jako nabíječka. A jeho měkké uši lze sundat, díky čemuž dobře padne úschovnám pro příruční zavazadla.

Kickstarter.com

Jste nadšeni? Nebo si klepete na čelo, kdo by investoval bezmála 9 000 korun do oživlého zavazadla? Fravel rozhodně budí rozmanité reakce.

„Jediná dobrá věc na tom je, že má přenosnou nabíječku,“ napsal pod facebookové video serveru Mashable uživatel Male Jamal a sklidil 149 lajků.

Podle Khairula Izwana by nákup Fravelu byly vyhozené peníze. „359 dolarů za tašku na kolečkách s pohyblivýma ušima a přenosnou nabíječkou? Co je tohle za nemravný vtip? Můžete si jednoduše koupit tašku za 25 dolarů a power banku za 15.“

Kickstarter.com

Ušatý kufr si ale našel své příznivce – na crowdfundingovém portálu jej zasponzorovalo 330 lidí. A na rozjezd výroby získal bezmála o 30 000 dolarů více oproti záměru.

Jak se vám líbí Fravel? Podpořili byste vznik kočičího zavazadla? Napište nám pod článek do komentářů.

Zdroj: Mashable

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články