Nevíte kam na Halloween? Vyrazte do hradu hraběte Draculy!

Hrad Bran leží na hranici mezi Transylvánií a Valašskem.
Zdroj: Airbnb/Telegraph.co.uk
Přestože Vlad na Branu nikdy nebydlel, tato impozantní středověká tvrz má fantastickou atmosféru.Vítězové soutěže Airbnb si prožijí podobný příběh jako Jonathan Harker (titulní protagonista Stokerova románu).K večeři jim bude naservírováno „krví obohacené jídlo“.A spát budou v luxusních rakvích vykládaných sametem.+ 1 fotka

Server Airbnb nabízí možnost strávit halloweenskou noc na opravdu hrůzostrašném místě. Máte na to dostatek kuráže?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 18. 10. 2016 11:01

Airbnb oznámil, že 31. října letošního roku bude možné přespat na rumunském hradě Bran, kde podle legendy sídlil Vlad III. („hrabě Dracula“).

Tato mimořádná nabídka platí pro pouhé dva odvážlivce, jejichž hostitelem bude Dacre Stoker – synovec autora slavné knihy o Draculovi Brama Stokera. Dacre je podle Airbnb nejen vášnivým příznivcem slavného hororového románu, ale také „respektovaným expertem na upíry“.

O tom, kdo na hrad nakonec pojede, podle očekávání rozhodne soutěž. Pokud se jí chcete zúčastnit, napište krátký text na téma „co byste řekli, kdybyste se střetli se skutečným hrabětem Draculou.“

Šťastní výherci ovšem budou muset respektovat určitá pravidla. Například si s sebou nesmí vzít stříbrné šperky, česnek (nebo jakékoliv věci, které po něm voní) ani kříže či jiné posvátné symboly. A co na ně čeká? To se dozvíte z následující galerie.

Zdroj: The Telegraph

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články