Podívejte se, kde tráví novomanželé Pippa Middleton a James Matthews líbánky

Pár odletěl do samého srdce Tichého oceánu na atol Tetiaroa.
Zdroj: Mirror.co.uk
Atol Tetiaroa ve Francouzské Polynésii.Atol Tetiaroa ve Francouzské Polynésii.Atol Tetiaroa ve Francouzské Polynésii.Resort Brando.+ 14 fotek+ 15 fotek

Carole a Michael Middletonovi si mohou oddychnout. Všechny své dcery provdali za vynikající partie. Mladší Pippa (33), sestra vévodkyně z Cambridge Kate, oblékla svatební bílou minulou sobotu, když řekla své „ano“ miliardáři Jamesi Matthewsovi (41). A jen 24 hodin nato byli novomanželé spatřeni na Losangeleském mezinárodním letišti. Odsud mířili na pohádkové líbánky…

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 25. 05. 2017 21:07

Podle magazínu Vogue právě odpočívají ve Francouzské Polynésii. Daleko od všeho. A to doslova. Atoll Tetiaroa totiž leží v samém srdci Tichého oceánu.

Podle neověřených zdrojů se dvojice ubytovala v resortu se slavným jménem Brando. Ano, nese jej po hvězdě stříbrného plátna Marlonu Brandovi, který ostrov koupil v 60. letech.

Pozornost Brando poutal už nedávno, když v něm spočinul Barack Obama. Dopřával si tu poprezidentský relax a údajně zapracoval na svém chystaném memoáru.

Destinace je to proslulá ale i bez otisků, které tam osobnosti zanechaly. Eko hotel vyniká zelenými praktikami a nabízí procházky po panenských bílých plážích i výhledy na západy slunce skrze průhledy z palmových kmenů. Na ostrově se rovněž nachází řada soukromých vil. A nabízí nespočet venkovních aktivit, které atletickému páru jistě přijdou k chuti.

Prohlédněte si současné místo pobytu zámožných novomanželů. A třeba se inspirujte pro tu vaši svatební cestu.

Zdroj: Vogue

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články