Přímý přenos z indického sirotčince: Pojďte se seznámit s dětmi, kterým pomáhá český Rom

Podívejte se do tohoto sirotčince online
Zdroj: Jamalovy děti
Roman vzal děti na výlet k moři. Nikdy ho nevidělyZavedl ovocné pondělky. Za příspěvky kupuje ovoce, kterého mají děti máloO aktivitách českého Roma se psalo už i v indickém tiskuKdyž je možnost udělat dětem radost, Roman se to snaží zařídit+ 4 fotky+ 5 fotek

Pobyt Romana Hanáka se chýlí ke konci a v polovině ledna se vrátí zpět domů. Pokud vás zajímá, jak s dětmi oslaví Vánoce, kolika už našel adoptivní rodiče nebo jak dokáže pražský barman přežít několik měsíců v nevídané chudobě, podívejte se do sirotčince online.

Redaktor
Redaktor 29. 11. 2018 22:53

Kdy jindy než před Vánoci udělat něco pro druhé! 

Ve středu 5. prosince už podruhé proběhne v kavárně  My Coffee Story veřejná diskuze o projektu Jamalovy děti, který pomáhá sirotkům a dětem z chudých poměrů v jihoindickém městě Tadpatri.

Součástí diskuze bude představení projektu a hlavně ŽIVÝ VIDEOPŘENOS s Romanem Hanákem (zakladatelem projektu) přímo z indického ashramu (dětského domova a školy), který nám přiblíží, jak barevný a krásný svět dětí může být, když se tomu trošku pomůže.

V kavárně zároveň bude probíhat malá výstava kreslených obrázků přímo od dětí, jejichž koupí za dobrovolné částky můžete také přispět.



„Mou největší výzvou je zde dělat dětem veselejší život,“ říká Roman, který přes svou facebookovou stránku Jamalovy DĚTI/ Jamal's Children vybírá peníze, za které dětem pořádá výlety, přednášky a další aktivity, které jim nejen dělají radost, ale jsou obecně prospěšné.

Největšími projekty, na které Roman shání finance, jsou tzv. roční adopce, které stojí deset tisíc. Taková adopce pokryje roční náklady dítěte – jídlo, oblečení, vzdělání, ošetření a střechu nad hlavou. Vše, co sirotčí škola nabízí. 

Pokud už teď chcete přispět na některé z projektů Jamalových dětí, koukněte na Facebook a přispějte libovolnou částkou na účet 115-2391760267/0100.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články