Sámer dobývá Ameriku: Pracovní schůzky s producenty i výlety v luxusním bouráku

Na cestování a poznávání cizích krajů si čas udělá vždycky.
Zdroj: archiv Sámer Issa
Sámer má rozhodně co ukazovat, na svém těle tvrdě maká.Na cestování a poznávání cizích krajů si čas udělá vždycky.S přáteli podniká výlety po USA.Milovník zvířat mohl pozorovat kosatky přímo na širém moři.+ 4 fotky+ 5 fotek

Sámer odletěl 9. listopadu pracovně do USA, aby se sešel s promotérem vystoupení v Los Angeles. Měsíc zde bude aktivně pracovat s americkým managementem a zároveň nabírat síly na nový rok, který bude plný nových projektů.

Petra Járková
Petra Járková 23. 11. 2018 14:16

Issa miluje cestování, proto spojil příjemné s užitečným a už teď můžeme říci, že po pracovní stránce velmi úspěšně.

"Miluju Ameriku, nejsem tu poprvé a čas strávený tady mi vždy nalije novou energii do žil na několik měsíců. Mám tu skvělé přátele, kteří se o mě dokonale starají a já si tak kromě pracovních schůzek užiju i dostatek zábavy," prozradil Issa, jak se mu za velkou louží líbí.

Mimo pracovní schůzky Sámer navštívil i Palm Springs, kde by v budoucnu rád natočil videoklip ke své nově připravované desce.

I když je Sámer momentálně mimo ČR, tak nezapomíná na své fanoušky a české publikum, chtěl by v nejbližší době vydat desku s názvem Andělé a Démoni, která bude poprvé celá v českém jazyce.

"Moje nová deska musí být dokonalá, proto na ní pracuju už tak dlouho. Chci dát fanouškům jen to nejlepší, proto si dávám na čas. Ale bude to brzy," směje se Issa.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články