Slavná baťůžkařka prozradila, jak cestovat nalehko

Lisa dřív učila na základní škole. Nyní učí dobrodruhy, jak ze svých cest vytěžit maximum.
Zdroj: Wesaidgotravel.com
Když se Lisa chystá na dlouhodobou cestu a není si nějakou věcí jistá, položí si jednoduchou otázku – zda bude šťastná, když ji za tři měsíce uvidí.Pokud je odpověď negativní, zkrátka se daného předmětu zbaví.Podle Lisy je důležité NESNAŽIT se být předem připraven na všechno.Když pomineme, že to stejně dost dobře není možné, drtivou většinu věcí si můžete koupit teprve až je budete potřebovat.+ 1 fotka+ 2 fotky

Lisa Niver navštívila více než 95 zemí – a pokaždé s sebou měla jen naprosté minimum věcí. Chcete vědět, jakým způsobem se na své dobrodružné výpravy balí?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 19. 01. 2017 14:32

Lisina základní rada je v zásadě úplně jednoduchá – nechat doma vše, na čem nám záleží (jinými slovy, nechceme, aby se to poškodilo či ztratilo).

„Počítejte s tím, že zničit se může v podstatě všechno. Já přišla o počítač, pevný disk a několik kamer. Cestování dává elektronice pořádně zabrat,“ konstatovala tato odvážná žena v rozhovoru pro server INSIDER.

Niver je zakladatelka a správkyně úspěšného webu We Said Go Travel, takže ve světě tráví spoustu času. Zrovna nedávno se celých 11 měsíců toulala po jihovýchodní Asii – samozřejmě nalehko. Pokud zjistila, že něco opravdu nutně potřebuje, prostě si to koupila.

Jaká jsou její další doporučení? Otevřete si následující galerii a dozvíte se to.

Zdroj: INSIDER

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články