Tyto země mají to nejlepší počasí na světě!

Klimatické podmínky by měly být jedním z hlavních faktorů při výběru cílové destinace.
Zdroj: 123hdwallpapers.com
Nejvíc sluníčka: Arizona. Yuma v Arizoně je podle Guinessovy knihy rekordů nejslunečnější město na světě (slunce zde svítí v průměru 11 hodin denně).Nejmíň deště: Namibie. V této zemi skoro vůbec neprší. Tak třeba v přístavním městě Swakopmund spadne méně než 2,5 centimetrů srážek za rok.Nejlepší úroveň vlhkosti: Kypr. Klimatologové považují za ideální 50% relativní vlhkost. Na Kypru je horko, ale vzduch zůstává příjemně suchý a od oceánu vane chladivý vánek.Nejlepší sněhové podmínky: Japonsko. Pokud chcete každý den lyžovat, tato země pro vás představuje jasnou volbu.+ 5 fotek+ 6 fotek

Rádi byste jeli na dovolenou někam, kde nebude neustále pršet, foukat silný vítr a tak dále? Máme pro vás pár skvělých tipů.

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 01. 12. 2016 11:31

Samozřejmě – za „dobré počasí“ každý z nás považuje něco trochu jiného. Například pokud žijete pro lyžování a jiné zimní sporty, jen těžko vás nadchnou tropická horka. Ovšem budou-li po většinu vašeho pobytu venku zuřit blizardy, kvůli kterým sjezdovku uvidíte možná tak zdálky, nadšení z toho rozhodně nebudete.

V následujícím přehledu najdete místa, která by měla uspokojit jak milovníky slunce, tak sněhu. Všechny ale mají společného to, že s velmi vysokou pravděpodobností nepokazí vaši vysněnou dovolenou klimatické extrémy.

Navíc se dozvíte, v jaké zemi je nejčistší vzduch, nejkrásnější noční obloha a řadu dalších zajímavostí. Pokračujte v galerii!

Zdroj: PureWow

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články