Znáte Snowattack? Aneb Když DJs řádí ve francouzských Alpách

Pořádný mejdan na sněhu
Zdroj: Instagram
Česko bude poprvé hájit Michal BurianTěšte se na pořádnou dávku energieSnowattack je velmi oblíbená akcePro milovníky lyžování akce číslo jedna+ 2 fotky+ 3 fotky

Takhle má vypadat týden na horách. Snowboard, lyže, tanec a parádní party s fantastickými DJs z celé Evropy. To vše nabízí již 11. ročník festivalu Snowattack. Jeden z největších hudebních mejdanů na horách se koná ve francouzských Alpách. Více než dvacet producentů a DJs bude hrát přes den i na obřích nočních party.

Redaktor
Redaktor 10. 01. 2019 15:52

Vloni se akce zúčastnilo téměř 3000 návštěvníků a vévodily mu světové hvězdy jako např. Rudimental, Lost Frequences, Henry Saiz, nebo Sub Focus. Snowattack se koná 26. 1. - 2. 2. 2019

Kromě spousty lyžování, různých soutěží a zábavy si můžete užít taneční hudbu na třech klíčových místech.

Hlavním nočním pódiem je obří stan Party Arena s kapacitou až 2000 lidí, ve kterém se návštěvníci mohou těšit na velké taneční party až do rána po celý týden.

Přes den hrají DJs na Terasa Snowattack nebo přímo na „náměstíčku“ festivalu. Aniž byste si museli sundat lyžáky, můžete si vychutnat skleničku svařeného vína, opalovat se a nechat tělo odpočinout po poslední jízdě.

Organizátoři však každoročně připravují spoustu dalších menších míst s bary, hudbou a dobrou francouzskou či italskou kuchyní. Kdo by se chtěl této zimní party zúčastnit, neměl by dlouho váhat.

Na video z loňska se můžete podívat ZDE!

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články