5 originálních snídaní, které stojí za to vyzkoušet

Avokádový toast
Zdroj: Pixabay.com
Americký toastMusli s bílým jogurtem.Vajíčka nade vše.Nezapomeňte na kávu.+ 2 fotky+ 3 fotky

Snídaně by měla být bezesporu jedním z hlavních jídel dne. Správně byste po ní minimálně tři hodiny neměli mít hlad. Přinášíme vám recepty, po kterých si budete mlaskat ještě dlouho.

Redaktor
Redaktor 11. 08. 2018 13:21

1. Avokádový toast

Budete potřebovat: zralé avokádo, mild cheddar, toasty

Postup:

Toasty opečte na másle nebo v topikovači a potřete je změklým avokádem. Avokádo, které koupíte v supermarketu, by mělo být opravdu zralé, jinak nepůjde rozetřít. Na něj položte plátek mild cheddaru a nechte si chutnat. Ano, až takhle jednoduché to je.

2. Pravá Amerika

Budete potřebovat: americký toastový chleba, mild cheddar, vejce, slaninu, kysanou smetanu, máslo

Postup:

Dva kusy amerického toastového chleba můžete opéct a nemusíte. Je vyroben tak, aby se dal jíst i za studena. Sice si za něj připlatíte, ale stojí to za to. Jen zlehka jej potřete máslem, položte na něj volské oko, opečenou slaninu, mild cheddar a přiklopte druhým plátkem. Vedle si na talířek dejte kysanou smetanu, do které toast můžete namáčet.

3. Buďte fit

Budete potřebovat: müsli, med, máslo, bílý jogurt

Postup:

Na malém množství másla opražte müsli, ke kterému přidejte lžičku medu. Vyčkejte chvilku, než se vytvoří zkaramelozované hrudky a konzumujte za tepla s bílým jogurtem.

4. Ovocný salát

Budete potřebovat: broskve, kiwi, jablka, pomeranč, citron, banán

Postup:

Udělat ovocný salát zvládne i úplný amatér. Ráno je ideální, jelikož vám dodá vitamín C a osvěží vás. Nakrájejte na malé kousky broskve, kiwi, jablka, pomeranč, citron a banán a smíchejte dohromady. Nezapomeňte zakápnout citronem. A je to.

5. Vejce nade vše

Budete potřebovat: vejce, sůl, máslo, chléb

Postup:

Vajíčka k snídani nikdy nezklamou. Způsobů, jak je udělat máte na výběr víc než dost. Ať už zvolíte míchaná, volské oko nebo omeletu, vždy do nich můžete přidat žampiony, rajčata, slaninu nebo papriku, zkrátka všechno, co vás napadne. Fantazii se meze nekladou.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články