Úterý
13. 11.
Jídlo

Lepší než deset doktorů: Jak na pořádně silný vývar z kostí?

Vývar z kostí představuje jeden z nejoblíbenějších trendů v oblasti zdravé výživy a domácí medicíny. Lidé ho jí kvůli...
Více
Neděle
11. 11.
Jídlo

Po kukuřici přeci neztloustnu: Mýty a fakta o popcornu

Jste jako veverka z Doby ledové a na toto mlsání nedáte dopustit? Můžete být v klidu, popcornem v kině nehřešíte (tak...
Více
Neděle
11. 11.
Jídlo

Krušina: Osvědčený babský způsob pro pořádnou detoxikaci

Jako rostlinná droga se používá její kůra. Je pro ni charakteristický vysoký obsah antrachinonových glykosidů a třísl...
Více
Sobota
10. 11.
Jídlo

Zelený ječmen: Před zimou posílí imunitu, na chuť si však musíte zvyknout

Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení, které jsou již tradičně spjaty se změnou ročního období? Připravte svůj organism...
Více
Sobota
10. 11.
Jídlo

Chcete zhubnout? Nehlídejte si jen jídlo, ale i pití

Ráda byste přešla na zdravější životní styl? Výčet toho, co „už nesmíte“, se ale netýká jen jídla, nýbrž i pití. Kter...
Více
Pátek
9. 11.
Jídlo

Chcete být zdraví a šťastní? Jezte pálivá jídla

Chilli papričky, nazývané rovněž feferonky nebo kajenský pepř, jsou navzdory své pálivosti jedním z nejpopulárnějších...
Více
Čtvrtek
8. 11.
Jídlo

Podzimní džemy: Chuť léta ve skleničce pro ženy a rajčata s rumem pro muže

Nejen léto je vhodný čas pro zavařování a tvorbu domácích zavařenin. I z podzimního sortimentu a exotického ovoce lze...
Více
Čtvrtek
8. 11.
Jídlo

Závislost na kofeinu: Co udělá s vaším tělem každodenní pití kávy?

O vlivu kávy na naše zdraví se diskutuje odjakživa. Zatímco jedni ji absolutně odmítají, druzí ji přijímají jako souč...
Více
Čtvrtek
8. 11.
Jídlo

Do Národní potravinové sbírky se zapojí i 107 obchodů Tesco

Jedna z nejvýznamnějších charitativních akcí v Česku - Národní potravinová sbírka – proběhne již tuto sobotu 10. list...
Více
Středa
7. 11.
Jídlo

Býčí žlázy: Delikatesa, kterou si můžete připravit i doma

Když se podíváte do starých jídelních lístků, často v nich najdete pochoutku zvanou býčí žlázy. Většinou se podávaly ...
Více
Reklama
Reklama